promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pataky Attila zokogva mesélt a napról, mikor meghalt az Edda egykori gitárosa – videó
Borítókép:  Pataky Attila / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pataky Attila őszintén, zokogva mesélte el a közel három évtizeddel ezelőtti tragédia körülményeit, amikor az Edda akkori gitárosa, Kun Peti mindössze 25 évesen elhunyt.

1993-ban felfoghatatlan tragédia érte az Edda-rajongókat, mikor a zenekar gitárosa, Kun Peti egy motorbaleset következtében elhunyt. Éppen zajlott a hagyományos agárdi Edda-tábor, mikor megtörtént a szörnyűség, így 2000 ember osztozott a hatalmas fájdalmon. A legendás banda énekese, Pataky Attila most, 28 évvel később elmesélte a szívszorító részleteket a Life TV-n futó Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban.

Pataky Attila elárulta, hogy fiaként szerette Kun Petit, aki a végzetes napon elment egy körre az új motorjával, hiába figyelmeztették őt, hogy nem kéne. Az énekes elsőre el sem akarta hinni, hogy meghalt a barátja, de amikor a bitumenen meglátta a holttestét, már nem volt más választása, mint elfogadni a kegyetlen igazságot. Ezek után úgy érezte, hogy megőrül a mérhetetlen gyász miatt, ugyanis abban a pillanatban meglátta az elhunyt gitárost egy felhőn, ahogy éppen a lábát lógatja – de később is többször megjelent előtte.

A híresség nagyon félt, hogy a rettenetes hír hallatán a rajongók kárt tesznek magukban, ezért az elején csak azt mondta nekik, hogy Kun Peti balesetet szenvedett és kórházban van. Végül kiderült a tragédia, Pataky Attila pedig annyira összetört, hogy még a zenélést is abba akarta hagyni egy időre, de szerencsére sikerült átvészelni ezt a megterhelő időszakot.

Itt lehet megnézni egy részletet az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorból, amiben Pataky Attila könnyek közt idézi fel a szörnyű napot:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás