promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megfenyegették Pfeifer Tamást, tovább tombol a trash-celeb botrány
Borítókép:  You and Media Management - Koncert - és sajtókampány iroda
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az énekes kemény fenyegetéseket kapott, amiről őszintén nyilatkozott.

Néhány hónapja járta végig a magyar sajtót, hogy Pfeifer Tamás fiatal, feltörekvő énekes összebalhézott Varga Irénkével, most azonban újra célkeresztbe került. A bátaszéki fiatalt előbb a közösségi médiában különböző live-okban fenyegették olyan trash-celebek, mint Pikács Violetta, majd a Youtube-csatornáját is törölnie kellett a rengeteg rosszindulatú megjegyzés miatt.

Úgy látszik, Tamás hiába szeretne szabadulni és távol maradni a közösségi médiában borzasztó hangjukkal ismertté vált énekesnőktől, valamiért újra és újra megtalálják a fiút, és elmondása szerint nem hagyják őt érvényesülni; sőt, szándékosan akarnak keresztbe tenni neki. Az énekest többek között ilyen videókban próbálják bántalmazni: 

Megkeresésünkre Pfeifer Tamás az alábbiakat nyilatkozta portálunknak:

„Egyszerűen már nem emberi, ami velem történik. Én mindig elmondom, hogy csak énekelni szeretnék és megmutatni az embereknek, hogy szép dalaim vannak. Varga Irénkével és Pikács Violettával is kedves voltam, mégis belekeveredtem egy végeláthatatlan lejárató kampányba, amely kapcsán többen a mai napig is fenyegetnek, kamu Youtube oldalak mögé bújva rágalmaznak. Szerintem nem normális, hogy olyanokat írtak, hogy eltörik a gerincem, vagy éppen gúnyneveket aggatnak rám, sőt a képeimmel is visszaélnek, a nevemben írogatnak másoknak, miközben a családom is riogatják. Szeretném felhívni a figyelmüket arra, hogy ezt a viselkedést hagyják abba, mert az internetes bántalmazás nagyon komoly dolog, nem hiába beszél róla ennyi sztár a médiában. A továbbiakban csak az új dalomra szeretnék fókuszálni, és a Thomy Show nevű saját Youtube műsoromra”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás