promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kis Grófo elhunyt édesapja a túlvilágról üzent
Borítókép:  life.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kis Grófo égi üzenetet kapott édesapjától, a nemrég elhunyt Grófo-Kozák Lászlótól, azaz Nagy Grófótól. „Az üzenet pedig felszabadította a lelkünket, s tudván jól van, képes voltam elengedni édesapámat" – mondta a mulatós zenész.

Lassan négy hónapja, hogy koronavírus fertőzésben a romazene meghatározó alakja idősebb Grófo-Kozák László. Fia, Kis Grófo (aki korábban arról beszélt, hogy megérezte édesapja halálát) nagyon nehéz időszakot él át. De most talán egy kicsit megnyugodhat a lelke, hiszen a Grófo-család égi üzenetet kapott az elhunyt apától, Nagy Grófotól. Erről maga Kis Grófo számolt be a Borsnak.

„Nincs nap, hogy ne jutna eszembe édesapám. Ott álltunk a halálakor tele fájdalommal, tengernyi kérdéssel, és nem tudtuk hogyan tovább… Nemrég azonban megérkeztek a válaszok egy négyéves kislánytól, és azóta isteni nyugalom szállt ránk. Családtagunk a gyermek, aki látta és beszélt édesapámmal, és tőle tudjuk, hogy meggyógyult, és boldog ödafönn a mennyországban. A kislány nem tudhatta mi történt, a gyerekeket ugyanis óvjuk és távol tartjuk a fájdalomtól, amit mi felnőttek megélünk, mégis amit mondott és látott, az teljes bizonyosság volt számunkra. Az üzenet pedig felszabadította a lelkünket, s tudván jól van, képes voltam elengedni édesapámat"

– mesélte Kis Grófo. Azt is elárulta, hogy időre van még szüksége mindenkinek, s ha jó is lesz valaha, ugyanolyan jó már sosem.

„Igazából én apukám távozásával hirtelen felnőttem. De azt hiszem egy szülő elvesztésekor mindenki így érezhet, hiszen már nem tudjuk kikérni a véleményüket, megvitatni velük az élet nagy dolgait, innentől egyedül kell döntéseket hozni és saját magunknak iránymutatást adni"

– tette hozzá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás