promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kis Grófo megérezte édesapja halálát
Borítókép:  Kis Grófo / via bors.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szörnyű időszakon van túl Kis Grófo, aki most elárulta, hogy volt egy megérzése édesapja halálával kapcsolatban, akitől csak üvegen keresztül tudott elbúcsúzni a kórházban.

Tavaly december 3-án derült ki a szomorú hír, hogy a koronavírus következtében 49 évesen elhunyt Kis Grófo édesapja, Kozák László. Együtt feküdtek a kórházban a vírus miatt – Kis Grófo üzent is oldalunkon keresztül a rajongóinak –, de sajnos csak neki sikerült legyőznie a betegséget. Most a híresség elárulta, hogy édesapja halála előtt volt egy aggasztó megérzése, hiszen valamiért pont aznap nem tudott aludni.

„Édesapám után én is elkaptam a koronavírust. Ugyanabban a kórházban feküdtünk mindketten, csak ő sajnos az intenzív osztályon. Én napról napra egyre jobban lettem, nagyon bizakodtam, hogy nála ugyanígy lesz. Kilenc napig nem is volt rossz érzésem, mindig imádkoztam érte, a tizedik napon viszont képtelen voltam elaludni. Forgolódtam, nyűgös voltam, mire hajnalban szóltak, hogy édesapám szíve leáll. [...] Nem engedtek be hozzá, csak üvegen keresztül láthattam, de megvárt. Senkinek nem kívánom ezt az érzést, de hiszem és tudom, hogy ő már jó helyen van”

– mesélte elcsukló hangon Kis Grófo a Borsnak.

A fiatal mulatóssztár üvegen keresztül, de még el tudott búcsúzni szeretett édesapjától, akit azóta is rengetegen gyászolnak. Idén lett volna 50 éves Kozák „Grófo” László, aki hatalmas eseményre készült, ezért méltó megemlékezést fog tartani a család az ő tiszteletére. Felfoghatatlan veszteség ért mindenkit, de Kis Grófo elmondta, hogy most is érzi elhunyt édesapja jelenlétét:

„Ő mindig itt van ve­lünk, ebben mi nagyon erősen hiszünk, hiszen ebben a gondolatiságban nevelkedtünk ál­tala is, és hogy a halál után mennyország következik. Ő már nagyon boldog odafenn, s ezt meg is szokta üzenni: álmaimban rendre vakító fehérség és bol­dogság képében jelenik meg.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás