promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezzel az ajándékkal lepte meg a pasija Lady Gagát – fotó
Borítókép:  SAUL LOEB / POOL / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az énekesnő 35 éves lett, és bár nem lehetnek együtt, a barátja egy gyönyörű meglepetéssel készült neki.

A mai napon lett 35 éves Stefani Joanne Angelina Germanotta, vagy ahogyan az egész világ ismeri: Lady Gaga. Jogosan lehet feltenni a kérdést, hogy az énekesnő valóban csak ennyi idős? Annyi mindent tett le az asztalra, hogy az ember azt hinné már kétszer ennyit élt.

Gaga még 17 éves korában nyert felvételt a New York-i Egyetem Tisch School of the Arts nevű művészeti iskolájába, de azt másodévesként ott is hagyta. A zene vérében volt, amit nem kellett neki tanítani, szóval belevágott az alkotásba.

Az édesapja nem fogta vissza, és ő tanácsolta neki, hogy folytassa, amibe belekezdett, még ha pokolian nehéz is ez az út, amit választott. Gaga meg is ígérte, ha nem jár sikerrel, akkor vissza fog menni az egyetemre, de hát erre már nem volt szükség, a többi pedig már történelem.

Az énekesnő jelenleg Rómában van, ahol a Gucci-filmet forgatják a „The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed” című könyv alapján.

A barátja nem feledkezett meg Gaga születésnapjáról, és egy hatalmas csokrot küldött neki. Az énekesnő fel is töltötte Instagramra, ahogyan ölelgeti.

"Alig várom, hogy otthon lehessek veled és a kutyáinkkal, csak erre van szükségem"

- üzente a szerelmének Gaga. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás