promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így énekli Szellő István az egyik legszebb magyar dalt - biztos meg fogod könnyezni
Borítókép:  24.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hallottad már Szellőt Istvánt énekelni? Muszáj megnézned!

A Nagy szám 4. adásában Szellő István és Miller Dávid énekelte el élete meghatározó nagy számát. Szellő Istvánról többek között kiderült az is, miért adta ki magát brazil focistának, milyen emlékei vannak Bill Clinton amerikai elnökről, de az is, mit keresett Szellőn.

Az ország egyik kedvenc híradós műsorvezetőjének legjobb pillanatait, legjobb történeteit, és énekes produkcióját alább láthatjátok.

Miért adta ki magát Szellő István brazil focistának?

Szellő István vagány és belevaló kamasz volt. Imádott rosszalkodni és másokat megviccelni. Így történhetett meg az is, hogy legjobb barátjával kiadták magukat brazil focistáknak. A csel annyira jól sikerült, hogy még autogramokat is osztogattak.

Ezek voltak Szellő István és Erős Antónia legviccesebb híradós bakijai

Szellő István kimért embernek tűnik az RTL Híradó stúdiójából. Valójában azért nem mindig az: néha becsúszik egy-egy váratlan esemény vagy időnként kitalál egy-egy tréfát. Na de, hogy érzi magát a műsorvezető ezekben a sokszor kínos szituációkban?

Szellő István bevezetett minket a híradózás kulisszáiba

Szellő István bevezette a Nagy szám stábját a híradózás kulisszáiba, olyan dolgokat mutatott meg, amit kevesen látnak. Például az is kiderült, hogy mit keres egy húszéves minibár a híradós pult alatt?

Mit köszönhet Szellő Szellőnek?

2004-ben Szellő Istvánt egy picinyke falu, Szellő díszpolgárjává választották. A polgármester szerint Szellő nagyon hálás a híradósnak amiatt, hogy egy riportfilmjével rájuk irányította az ország figyelmét. Állítólag miatta vezették be a faluba később a gázt és épült meg sok minden, például a buszmegálló.

Szellő István válaszolt: ezért nem festené vissza feketére a haját

Szellő Istvánnak már védjegyévé vált ősz haja. Az RTL Híradósáról kevesen tudják, hogy fiatalkorában fekete haja volt. A Nagy szám stábjának azt is elárulta a műsorvezető, hogy miért nem festené vissza a haját.

Szellő István Nagy száma - Tavaszi szél vizet áraszt

Szellő István kilépett a komfortzónájából, amikor elénekelte élete dalát. Az RTL híradósa a Nagy szám stábja kedvéért énekelt először nyilvánosság előtt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás