promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszel Tünde még mindig rengeteg trágár kommentet kap, de már nem érdekli
Borítókép:  Femina
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az internetezők szeretnek beszólogatni Kiszel Tündének, amit már ki tud zárni a díva.

Kiszel Tünde megosztó személyiség lesz, akármilyen zseniális naptárat is ad ki. Körbenéztünk a hivatalos Facebook oldalán, hogy található-e most rajta olyan komment, ami őt sérti, és nincsen törölve. Van például régről ilyen beírás, hogy

„Ronda ocsmany,ven kecske”

azonban azt hozzá kell tenni, hogy az oldal elég régóta nincsen frissítve. Tünde Instagramja igen, de hát ott erősen szűrve van minden, szóval csak puszival és szívecskékkel találkozik az ember többnyire. Ettől függetlenül nem kell messzire menni, hogy beszólásokat találjunk, mert ahol megjelenik valami Tündéről, oda előbb vagy utóbb megérkeznek az úgynevezett trollok. Ezekből mutatunk párat:

„Egyre rondább. Nincs otthon tükör?”

„Annyira elbűvölt, hogy székrekedésem lett”

„Miért kell szegény embereket állandóan ijesztgetni?”

„Jajj ez így éjszakára nem hiányzott. Borzalom.”

Persze Kiszel Tünde lánya, Donatella se tudja ezeket megúszni:

„Nem kéne ezt erőltetni...szegény kislány ezzel az ábrázattal leginkább egy iguánára vagy egy varánuszra hajaz...simán el tudnám képzelni egy amazonasi természetfilmben, természetesen csakis Attenborough narrációjával...”

Ezekért csak fel kellett nézni a Blikk Facebook oldalára, és már ömlött is az arcunkba a rengeteg hasonló hozzászólás.

A 24.hu szúrta ki, hogy Kiszel Tünde nemrég a SlágerTV-n látható Drága családomban szerepelt, amiben Emilióknak hosszan mesélt erről a jelenségről.

„Régebben nagyon megviseltek, különösen azok, amelyekben az édesanyámat és a kislányomat bántották. Igazi anyatigris vagyok, a mai napig rosszul esik, ha valaki őt bántja a kommentekben. Sajnos a legtöbben ezt arctalanul, névtelenül teszik, pedig ha személyesen tennék, biztos, hogy elbeszélgetnék az illetővel. Így azonban mindig arra gondolok, hogy többségében olyanok csinálnak ilyet, akik boldogtalanok, megkeseredettek és abban élik ki magukat, hogy másokba belekötnek. Már sokat edződtem ezen a téren, nem veszem magamra az ilyen megnyilvánulásokat”

- nyilatkozta Kiszel Tünde, aki valóban kap hideget és meleget az emberektől.

Hogy ezek a kommentek megszűnjenek, ahhoz vissza kellene vonulnia. Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella amúgy lehet le van varánuszozva a hozzászólásokban, de ettől még sikeres modell.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás