promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszel Tünde lánya is bikinire vetkőzött – válogatás
Borítókép:  Vogue
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Disney egykori sztárja, Bella Thorne is merész fürdőruhába bújt, míg Naomi Campbell csak kesztyűt és kalapot visel.

Sokan nem is gondolták volna, hogy Kiszel Tünde lányából milyen szépség lesz. Már régóta felfedezték modellként, és sok elismert magazinban szerepelhetett, köztük az olasz Vogue-ban is. A 19 éves lány a családdal nyaral a horvát tengerparton, így muszáj volt megmutatnia magát bikiniben. Mondanunk sem kell, hogy ragyogóan néz ki.

Ideje volt már meglesni, hogy mi újság Bella Thorne körül. Sokan ugyebár a Disney Channel „Indul a risza!” című sorozatából ismerhetik őt. Azóta felnőtt, ráadásul már azt is bevallotta, hogy biszexuális. Most Benjamin Mascolo énekessel van együtt, aki el is jegyezte. Thornenak voltak botrányai, de így szép neki az élet, főleg bikiniben. Tudunk lépkedni, és a harmadik fotó lesz a legszexibb – szerintünk.

Az 50 éves Naomi Campbell még mindig gyönyörű, és a hozzáillő eleganciával egy nagyon kifinomult fotót tárt a világ elé Instagramon. Bár csak fekete kesztyű és kalap van rajta, de ennél művészibben nem tudna pózolni.

Vannak, akiknek az egyrészes fürdőruhák jönnek be. Hát, Bella Hadid őket sem hagyja kielégítetlenül. A 23 éves amerikai modell egy ilyen szettben pózol, szigorúan fekete-fehérben a retró hatás kedvéért.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás