promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kelemen Anna óriásit pucsítva elmélkedik a narkós öregeken – fotó
Borítókép:  Kelemen Anna / via egriugyek.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kelemen Anna megint egy szexi, pucsítós képpel adja el az érdekes gondolatait, amik középpontjában most az öregek drogfogyasztása áll koronavírus idején.

Az egykori Playmate, Kelemen Anna tudja, hogy az emberek figyelmét leginkább azzal képes megragadni, ha megmutatja csábító testét, és ez valljuk be, nagyon szomorú, hiszen rengeteg érdekes gondolattal szokta időnként megajándékozni a követőit. Ez most is így van, ugyanis Annácska, aki az orosz vakcina nagykövete akar lenni, most arról elmélkedik, hogy a járvány ideje alatt vajon miért nőtt meg az idősebb drogfogyasztók száma – ráadásul nem akármilyen fotót mellékelt az eszmefuttatásához.

„A Magyar Nemzet cikke kicsit sem lepett meg, miszerint egy ENSZ jelentésre hivatkozva nő az idősek körében a drog használat. Én ezt már mikor megmondtam! A covid 19 csak rátesz arra a már meglévő magány érzésére, hogy a család távol él, a barátok, ismerősök egyre kevesebben vannak és minden nap felvetődik a kérdés mi vár rá. Egész életében normák szerint élt, itt a remek alkalom, miért ne próbálja ki hátha visszakapja a fiatalság illúzióját! Bármennyire is szomorú a kép de megértem ha a meglévő élet idejét élményekkel szeretné kitölteni, még akkor is ha ezt nagyon nehéz elviselni sokunknak hiszen egész évben járványmentes időszakban is sokan közülük gyakorolják a »most rántsd el a kormányt, ha tudod« játékot! Ráadásul a hivatalos szerveknek is lehetetlen lehet megállapítani a parkban hintázó szépkorúról vajon demens e vagy be van e tépve. Mindenesetre jól látszik, hogy mi mindent változtat meg egy világjárvány!”

– írta Kelemen Anna.

Akinek nincs kedve/ideje elolvasni, annak zanzásítva összeszedjük a lényeget, majd jöhet is a jutalomkép a vadító Kelemen Annától: azért drogoznak többet az idősebbek, mert a járvány miatti kilátástalanság és a magány kihozza belőlük a „kalandvágyat”, hátha egy picit jobban érzik magukat a különböző kábítószerektől.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás