promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kelemen Anna az orosz vakcina nagykövete lenne
Borítókép:  24.hu
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az a helyzet, hogy Kelemen Anna nagyon megkedvelte az orosz vakcinát, a Szputnyik V-t, olyannyira, hogy szívesen vállalná a népszerűsítését. 

A bevállalós képeiről ismert Kelemen Anna már többször jelezte, oltáspárti. Korábban egy dögös képpel kampányolt amellett, hogy mindenki oltassa be magát. Most tett még egy lépést. Az Indexnek adott rövidke interjújában ugyanis a következőket mondta:

„Nagyon szeretném, hogy az elsők közt be lehessek oltva, amit próbálok is elérni, de majd meglátjuk, hogy sikerül-e. A Szputnyik V arca akarok lenni, szívesen vállalnám a népszerűsítését." 

Kelemen Anna szerint van egy nyugat–kelet beidegződés Magyarországon, sokan ugyanis azt hiszik, csak és kizárólag az a jó, ami nyugatról érkezik.

„Gyerekkorunkban is orosz vakcinákat kaptunk, úgyhogy szerintem biztonságos az orosz vakcina, hiszen 92 százalékos védettséget nyújt. Örülök, hogy a kormány nem várta meg, hogy kiszolgáltatott helyzetben várjuk meg az Európai Unió által beszerzett és csekély mennyiségben érkező vakcinát. Szerintem Orbán Viktor a legjobbat csinálta a magyar emberekkel, hogy ne legyünk kiszolgáltatott helyzetben"

– értekezett a modell.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás