promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meglepő fordulat Baukó Éva és Alekosz botrányában
Borítókép:  Baukó Éva és Alekosz / via nlc.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagy port kavart, mikor Baukó Éva kiteregette a szennyest, és elképesztően durva dolgokat mondott a tőle kölcsön kérő Alekoszról, most pedig olyasmi történt, amire senki sem számított.

Nemrég hatalmas botrány kerekedett abból, hogy a Való Világ 4 győztese, Alekosz kölcsönkért 150 ezer forintot Baukó Évától tüzelőre, majd utána állítólag nem reagált a hívásokra, mikor vissza kellett volna adnia a pénzt. Ez annyira kihúzta a gyufát Baukó Évánál, hogy nyilvánosság elé vitte az ügyet, ráadásul azt mondta, hogy egykori játékostársa antiszemita és horogkeresztes üzenetekkel zaklatta őt. Alekosznál (aki szerint amúgy március 15-ig kellett kiegyenlítenie a tartozását) ez volt az utolsó csepp a pohárban, ezért feljelentette őt, de most váratlan fordulatról kaptunk hírt.

„A múlt pénteken írtam Alekosznak, hogy március 15. volt a megbeszélt határidő. Átküldtem neki a számlaszámomat, és bár ő először az ügyvédemen keresztül akarta intézni, mondtam, nekem utaljon. Korábban azt állította, nem kapott fizetést, ezért nem tudja kiegyenlíteni a tartozását, de valahogy kedden mégis sikerült. Megérkezett a pénz, lezártnak tekintem a történetet, ha pedig a feljelentés miatt kell, akkor a bíróságon folytatódik az ügy”

– mesélte a Blikknek Baukó Éva.

Ezek alapján Alekosz végül betartotta a szavát, és visszaadta a kölcsönkért 150 ezer forintot, ami ezt az egész botrányt kirobbantotta. Azt viszont még nem lehet tudni, hogy a feljelentéssel meddig fog eljutni, hiszen annak idején azt mondta, hogy milliókat fog követelni Baukó Évától a bíróságon, szóval könnyen lehet, hogy ez még csak a kezdet, és csak most fog eldurvulni igazán a helyzet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás