promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajon mikor találja meg az igazit A Keresztanyu Bonifác atyája?
Borítókép:  RTL offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Farkas Dénes volt az RTL Klub Reggeli című műsorának a vendége, aki a magánéletéről is beszélt kicsit.

Lakatos Márk fel is idézte azt az időszakot, amikor még együtt dolgoztak Farkas Dénessel, de most a legtöbben A Keresztanyu című sorozatból ismerik a színészt, aki hozzátette, hogy anno hallgatagabb és vékonyabb volt.

Dénes már a karantén alatt elkezdett komolyabban foglalkozni az edzésekkel, mivel úgy érezte, kell neki valamilyen férfiasabb testalkat.

Aztán feljöttek komolyabb témák is, mint a cölibátus, vagy hogy a szex tényleg csak akkor lehet-e elfogadható, ha szerelemből történik, de ezt a reggeli süti megzavarta.

Később kiderült, hogy Farkas Dénes szingli, és inkább önmagát keresi még. Valamilyen szinten belefáradt a vakmerő nőcsábász szerepbe, bár a Don Juan jelzőt Lakatos Márk erőltette rá.

„Volt bennem egy kiégés szerű, de most megkaptam ezt a pap szerepet, ami teljesen passzol ehhez az állapothoz. Ez egy időszak, aztán valahogy az ember azt érzi, hogy tényleg azok a viszonyok, amik körbeveszik, lelkileg nem annyira kielégítőek. Nem feltétlenül csak nekem, hanem a volt párjaim számára sem”

- mondta a színész, aki láthatóan nem találta meg az egyensúlyt, és inkább magát szeretné helyrerakni, mielőtt elkezdi felkutatni azt a bizony nagy Őt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás