promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva kitálalt Alekoszról: „Antiszemita és horogkeresztes üzenetekkel zaklatott!”
Borítókép:  Baukó Éva / via velvet.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hatalmas botrányba fulladt az egykori villalakók vitája, ugyanis Alekosz nem viccelt, tényleg feljelentette Baukó Évát, aki ennek hatására elég durva dolgokat mondott egykori barátjáról.

A Való Világ negyedik szériájából ismert Baukó Éva nemrég nyilvánosságra hozta, hogy Alekosz kölcsönkért tőle 150.000 Ft-ot tüzelőre, aztán nem reagált a megkereséseire, mikor próbálta behajtani rajta az összeget. Alekosz nagyon dühös lett, hogy egykori barátja kiteregette a szennyest, és kellemetlen helyzetbe hozta őt, ráadásul szerinte azt beszélték meg, hogy március 15-ig kell kiegyenlítenie a tartozást. Végül eléggé eldurvult a helyzet, ugyanis a VV4 győztese február végén elvileg rágalmazás miatt feljelentette Baukó Évát, de utólag kiderült, hogy ez akkor nem így volt – most viszont tényleg megtette.

„Nagy Alekosz feljelentett, ahol elismeri, hogy antiszemita és horogkeresztes üzenetekkel zaklatott! A rendőrök innentől nyomozhatnak, már látom miben fognak, köszi! Különben ez a feljelentés ma történt, amiből kiderül, hogy Alekosz szavahihetetlen, hiszen 2 hete telehaknizta a bulvárt, hogy feljelentett! Találkozunk a bíróságon. Téged annyira lehet komolyan venni, minthogy »taxisofőr« vagy, vagy hogy Kim Dzsong Unnal fogod rendezni a világ ügyeit az érdi villádból”

– írta Baukó Éva a közösségi oldalán.

Úgy látszik, hogy ebből tényleg egy komoly ügy lesz, és a jelek szerint örökre búcsút mondhatnak a barátságuknak, hiszen Baukó Éva most is kemény vádakkal illette Alekoszt, ennek pedig jó eséllyel további következményei lesznek – szóval valószínűleg nem ez volt az utolsó nyilvános fejezete a botrányuknak.

Itt lehet megtekinteni Baukó Éva eredeti bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás