Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Baukó Éva kitálalt Alekoszról: „Antiszemita és horogkeresztes üzenetekkel zaklatott!”

Baukó Éva kitálalt Alekoszról: „Antiszemita és horogkeresztes üzenetekkel zaklatott!”

Színes

Baukó Éva kitálalt Alekoszról: „Antiszemita és horogkeresztes üzenetekkel zaklatott!”

Színes

Baranyecz János 18:18

Hatalmas botrányba fulladt az egykori villalakók vitája, ugyanis Alekosz nem viccelt, tényleg feljelentette Baukó Évát, aki ennek hatására elég durva dolgokat mondott egykori barátjáról.

A Való Világ negyedik szériájából ismert Baukó Éva nemrég nyilvánosságra hozta, hogy Alekosz kölcsönkért tőle 150.000 Ft-ot tüzelőre, aztán nem reagált a megkereséseire, mikor próbálta behajtani rajta az összeget. Alekosz nagyon dühös lett, hogy egykori barátja kiteregette a szennyest, és kellemetlen helyzetbe hozta őt, ráadásul szerinte azt beszélték meg, hogy március 15-ig kell kiegyenlítenie a tartozást. Végül eléggé eldurvult a helyzet, ugyanis a VV4 győztese február végén elvileg rágalmazás miatt feljelentette Baukó Évát, de utólag kiderült, hogy ez akkor nem így volt – most viszont tényleg megtette.

„Nagy Alekosz feljelentett, ahol elismeri, hogy antiszemita és horogkeresztes üzenetekkel zaklatott! A rendőrök innentől nyomozhatnak, már látom miben fognak, köszi! Különben ez a feljelentés ma történt, amiből kiderül, hogy Alekosz szavahihetetlen, hiszen 2 hete telehaknizta a bulvárt, hogy feljelentett! Találkozunk a bíróságon. Téged annyira lehet komolyan venni, minthogy »taxisofőr« vagy, vagy hogy Kim Dzsong Unnal fogod rendezni a világ ügyeit az érdi villádból”

– írta Baukó Éva a közösségi oldalán.

Úgy látszik, hogy ebből tényleg egy komoly ügy lesz, és a jelek szerint örökre búcsút mondhatnak a barátságuknak, hiszen Baukó Éva most is kemény vádakkal illette Alekoszt, ennek pedig jó eséllyel további következményei lesznek – szóval valószínűleg nem ez volt az utolsó nyilvános fejezete a botrányuknak.

Itt lehet megtekinteni Baukó Éva eredeti bejegyzését:

Borítókép: Baukó Éva / via velvet.hu