promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pataky Attila édesapja nem akarta, hogy a fia zenész legyen, de vajon milyen szakmát szánt neki?
Borítókép:  EDDA Művek offical / Facebook
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az EDDA frontembere nem a színpadon kötött volna ki, ha az édesapján múlik.

Pataky Attila a miskolci egyetemi évei alatt még csak hobbi szinten zenélgetett a barátaival. A Boci nevezetű bárban léptek fel hetente, de aztán az ország több pontjára is eljutottak. Az énekes rájött, hogy neki a zene és a színpad lesz a mindene.

Az EDDA Művek frontemberének a családjában mindenki zenélgetett, szóval énekelt, vagy játszott valamilyen hangszeren kikapcsolódásként. Pataky édesapja imádta a zenét, sokat hallgatta a Beatlest valamint a Rolling Stonest, azonban nem akarta, hogy a fiából zenész legyen.

„Édesapámnak természetesen csalódás volt, hogy nem lettem építészmérnök, ezt elég konkrétan ki is fejtette. Volt egy szekrénye, amihez senki sem nyúlhatott, de halála után kinyitottuk. Rengeteg albumba beragasztott újságcikk, kép, minden volt ott. Meglepődtünk, mert kiderült, hogy az első lépésemtől kezdve mindent beragasztgatott”

- idézte a Blikk a Story magazin riportját.

A zenész édesapja tehát más szakmát akart a fiának, és ha ezért kicsit haragudott is rá, végig követte Attila pályafutását. Az EDDA frontemberének a fia végül szintén a zene mellett tette le a voksát.

„Hála az égnek, immáron tizedik éve éneklünk együtt Gergő fiammal, saját zenekara is van, a Pataky Művek. A kisebbik fiam, Acsa 7 éve gitározik, tuti jó hangja van, de a legfontosabb az, hogy boldog emberek legyenek”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás