promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Házasság után elhízó nőkről tartott beszédet az istentiszteleten egy lelkész
Borítókép:  cbsnews.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy Missouriban élő lelkész a női szépség csúcsaként Melania Trumpot hozta fel példaként, párhuzamot vonva a volt first lady és azon nők között, akik a házasság után elhagyták magukat.

A közösségi médiában széles körben elterjedt egy videó, amelyen az látható, hogy Stewart-Allen Clark lelkipásztor megrovó prédikációt tart azokról a nőkről, akik a házasság után elengedték magukat. A lelkész arra figyelmezteti a feleségeket, hogy mindig figyeljenek oda a külsőjükre,

„egy férj számára ugyanis nagyon fontos, hogy szexinek tartsa a feleségét”.

„Nem azt állítom, hogy minden nőnek olyan eposzi jelzővel illetett trófeafeleségnek kell lennie, mint amilyen Melania Trump. A legtöbb nő nem lehet trófeafeleség... de te lehetsz a részvételért járó trófea.” 

– mondta Clark, miközben a volt first lady fényképe megjelent mögötte a képernyőn.

„A férfiaknak szükségük van arra, hogy a nők nőnek tűnjenek. A sportnadrágok ezt nem feltétlenül teszik lehetővé. Walmartos papucsot és pizsamát viselve nem fog működni a dolog. Ebben semmi vonzó nincsen. A férfiak azt akarják, hogy feleségük jól nézzen ki otthon és a nyilvánosság előtt is. Kaphatok egy Áment?”

– folytatta a prédikátor, akit az egyház március 2-án szabadságra és szakmai tanácsadásra küldött. Nem is értjük, miért. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás