promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most megtudhatod Harry herceg és Meghan Markle második gyermekének nemét
Borítókép:  JOE PUGLIESE / HARPO PRODUCTIONS / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Harry herceg és Meghan Markle Oprah Winfrey-nek adott interjújukban árulták el a második gyermekük nemét, de sok minden kiderült a beszélgetés során.

A pár februárban jelentette be, hogy bővül a családjuk, azonban a baba nemét korábban nem hozták nyilvánosságra. Helyi idő szerint vasárnap este Oprah Winfrey beszélgetőműsorából végre kiderült – írja a Variety.hu.

Harry elárulta a titkot:

Kislányunk lesz! 

A kicsi idén nyáron érkezik majd. Jelenleg nem terveznek több gyermeket, így érzik teljesnek a családot. 

Meghan azonban veszélyesebb vizekre is elevezett az interjú során, és sok olyan információt közölt a királyi családról, amit csak kevesen gondoltunk volna, hogy megtesz.

Az afroamerikai anyától származó volt színésznő azt is elárulta, hogy amikor terhes volt a most csaknem 2 éves fiával, Archie-val, a királyi családban téma volt, hogy milyen sötét lesz a születendő gyermek bőrszíne.

Szerinte a faji kérdés is közrejátszhatott abban, hogy közölték velük: a gyerekük nem kapja meg a herceg címet.

 A sussexi hercegnőnek a brit királyi család tagjaként érzett intenzív ellenőrzés miatt öngyilkossági gondolatai voltak, miután összeházasodott Harry herceggel.

"Nem akartam tovább élni"

Harry herceg az interjúban elmondta, hogy „csapdába esett” a királyi családban, amelyből Meghan segítségével tudott kiszabadulni. Hozzátette, egyedül nem lett volna képes lemondani királyi kötelezettségeiről. Szerinte feleségével mindent elkövettek annak érdekében, hogy jó kapcsolat alakuljon ki köztük és a királyi ház között. Úgy fogalmazott: soha nem hagytuk volna el a palotát, ha támogatták volna Meghant.

A Buckingham-palota a múlt héten bejelentette: vizsgálatot indítottak azzal kapcsolatban, hogy a sussexi hercegnő állítólag megalázóan bánt a királyi udvar személyzetével. A vizsgálat a The Times angol napilap cikke nyomán indult, amelyben azt írták, hogy a hercegnő ellen 2018 októberében – amikor Meghan és Harry herceg a Kensington-palotában lakott – panaszt tettek megalázó bánásmód miatt. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás