Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Most megtudhatod Harry herceg és Meghan Markle második gyermekének nemét

Most megtudhatod Harry herceg és Meghan Markle második gyermekének nemét

Színes

Most megtudhatod Harry herceg és Meghan Markle második gyermekének nemét

Színes

BN 09:09

Harry herceg és Meghan Markle Oprah Winfrey-nek adott interjújukban árulták el a második gyermekük nemét, de sok minden kiderült a beszélgetés során.

A pár februárban jelentette be, hogy bővül a családjuk, azonban a baba nemét korábban nem hozták nyilvánosságra. Helyi idő szerint vasárnap este Oprah Winfrey beszélgetőműsorából végre kiderült – írja a Variety.hu.

Harry elárulta a titkot:

Kislányunk lesz! 

A kicsi idén nyáron érkezik majd. Jelenleg nem terveznek több gyermeket, így érzik teljesnek a családot. 

Meghan azonban veszélyesebb vizekre is elevezett az interjú során, és sok olyan információt közölt a királyi családról, amit csak kevesen gondoltunk volna, hogy megtesz.

Az afroamerikai anyától származó volt színésznő azt is elárulta, hogy amikor terhes volt a most csaknem 2 éves fiával, Archie-val, a királyi családban téma volt, hogy milyen sötét lesz a születendő gyermek bőrszíne.

Szerinte a faji kérdés is közrejátszhatott abban, hogy közölték velük: a gyerekük nem kapja meg a herceg címet.

 A sussexi hercegnőnek a brit királyi család tagjaként érzett intenzív ellenőrzés miatt öngyilkossági gondolatai voltak, miután összeházasodott Harry herceggel.

"Nem akartam tovább élni"

Harry herceg az interjúban elmondta, hogy „csapdába esett” a királyi családban, amelyből Meghan segítségével tudott kiszabadulni. Hozzátette, egyedül nem lett volna képes lemondani királyi kötelezettségeiről. Szerinte feleségével mindent elkövettek annak érdekében, hogy jó kapcsolat alakuljon ki köztük és a királyi ház között. Úgy fogalmazott: soha nem hagytuk volna el a palotát, ha támogatták volna Meghant.

A Buckingham-palota a múlt héten bejelentette: vizsgálatot indítottak azzal kapcsolatban, hogy a sussexi hercegnő állítólag megalázóan bánt a királyi udvar személyzetével. A vizsgálat a The Times angol napilap cikke nyomán indult, amelyben azt írták, hogy a hercegnő ellen 2018 októberében – amikor Meghan és Harry herceg a Kensington-palotában lakott – panaszt tettek megalázó bánásmód miatt. 

Borítókép: JOE PUGLIESE / HARPO PRODUCTIONS / AFP