promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szexuális zaklatással vádolják a Hangya sztárját
Borítókép:  T.I. / Zade Rosenthal / Marvel Studios / Collection ChristopheL via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hatalmas botrányba keveredett T.I., ugyanis 11 ember vádolja többek között szexuális zaklatással, a Marvel pedig nem habozott, és szinte rögtön kirúgta a színész/rappert a Hangya harmadik részéből.

Tip „T.I.” Harris egy háromszoros Grammy-díjas rapper, aki az utóbbi években színészként is bizonyított például a Marvel nagysikerű Hangya-szériájában, de most nem a zenéi, vagy filmjei miatt foglalkozik vele a sajtó. Állítólag 11 áldozat vádolja őt és feleségét szexuális zaklatással, emberrablással, bántalmazással és azzal is, hogy akaratuk ellenére kényszerítették őket arra, hogy drogokat fogyasszanak.

T.I. az ügyvédjén keresztül, egy közleményben tagadta a sokkoló vádakat, de úgy látszik, hogy a Disney-Marvel megelőző csapást mért, ugyanis már ez is elég volt nekik ahhoz, hogy kitegyék a híresség szűrét a Hangya jövőre érkező folytatásából, így abban már nem láthatjuk Scott Lang bandájának oszlopos tagját, Dave-et.

A stúdió persze hivatalosan nem erősítette meg, hogy a vádaknak és a hirtelennek tűnő kirúgásnak köze van egymáshoz, de az időzítésből, és az eddig megtörtént hasonló esetekből kiindulva szinte biztos, hogy azért tették, mert el akarnak határolódni T.I.-tól a nagy port kavaró balhé miatt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás