Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A nap hőse: a gomb, amely Opitz Barbi melleit tartja kordában – fotó

A nap hőse: a gomb, amely Opitz Barbi melleit tartja kordában – fotó

Színes

A nap hőse: a gomb, amely Opitz Barbi melleit tartja kordában – fotó

Színes

Promotions 09:39

Opitz Barbi megint brutálszexi ruhát vett fel, és csak egy emberfeletti erővel rendelkező gombnak köszönhető, hogy nem buggyantak ki a mellei.

Opitz Barbi egy igazi jelenségnek számít, hiszen hatalmas, szőke hajkoronájának köszönhetően összetéveszthetetlen, ráadásul nagyon tehetséges, és iszonyatosan szexi is, legalábbis a követők kiéhezett kommentjeiből erre lehet következtetni. A szemtelenül fiatal énekesnő valószínűleg tudja, hogy mekkora szexepillel rendelkezik, ezért folyamatosan dögös posztokkal lepi meg a rajongóit.

Opitz Barbi a minap egy szűk, hófehér egyberuhában pózolt, de most kivételesen a csábító alakja mellett másra is felfigyelhetünk, ugyanis a szemünk láttára vív ádáz harcot a hatalmas melleivel egy bátor gomb, ami jó eséllyel másodpercekre van attól, hogy végleg megadja magát, és a világra szabadítsa a híresség kitörni készülő kebleit.

Igazi motiváció lehet sokaknak a kicsi gomb küzdelme, hiszen, ha neki sikerül kordában tartani Opitz Barbi melleit, akkor nekünk is bármi összejöhet az életben, ha elég kitartás van bennünk.

Mondani sem kell, Opitz Barbi új fotói is nagy sikert arattak, és csak úgy özönlöttek melléjük a dicsérő hozzászólások, ami rögtön teljesen érthetővé válik, amint megpillantjuk a képeket:

Borítókép: Opitz Barbi / via sblmusichu.com