promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megvan az Exatlon új szerelmes párja?
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szabó Benő már biztos párbajozó pénteken, és Kőnig Anna fél, hogy elveszíti őt. Újabb szerelem szövődik az Exatlon Hungaryben?

A csütörtöki Végjáték során egy súlyos baleset történt. Szabó Franciska a futama során elesett, és kiugrott a bokája. A cselgáncsozó bajnok olyan fájdalmakkal küszködött, hogy lábra se tudott állni, hosszabb időre le kellett állítani a versenyt. Végül Palik László is felment a pályára, hogy megnyugtassa a versenyzőt. Hogy mi történt pontosan, azt az alábbi videókban nézhetitek meg.

Mivel a Kihívók elveszítették a Végjátékot, az már biztos, hogy közülök búcsúzik valaki a héten a műsortól. Szabó Benő már biztos párbajozó, de hogy ki lesz az ellenfele, az csak pénteken derül ki. Benő és Kőnig Anna nagyon közeli barátságot ápolnak egymással egy ideje, és a fiatal marketinges attól retteg, hogy elveszíti Benőt.

Bár Anna úgy tekint a fiúra, mint barátjára, láttun már olyat, hogy egy fiú-lány barátságból később szerelem szövődött. Mint tudjuk, nem ők lennének az egyetlen páros, hiszen Buzás Dóri és Kővári Viktor között is régóta alakul már valami.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás