Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kajdi Csaba beszólt Ördög Nóriéknak, mert megsiratták kisboltjukat

Kajdi Csaba beszólt Ördög Nóriéknak, mert megsiratták kisboltjukat

Színes

Kajdi Csaba beszólt Ördög Nóriéknak, mert megsiratták kisboltjukat

Színes

BN - 2021.02.23. 18:58

Nánási Pál és Ördög Nóra vasárnap szomorú hírt tett közzé egy Facebook videóban. Elmondták, hogy el kell költöztetniük a kisboltot, amit nemrég nyitottak meg Balatonakarattyán. A családi üzletnek azért kell más helyszínre költöznie, mert a kisbolt közelében lakók nem tolerálják a hemzsegő vásárlókat a házuk előtt.

A napokban kikerültek a parkolást tiltó táblák a környéken, így a házaspár eldöntötte: tavaszig áttelepednek egy, az akarattyai körforgalomnál lévő, szintén felújításra váró üzlethelyiségbe.

Kajdi Csaba "Cyla" a tőle megszokott, cinikus módon reagált Nánásiék videójára, amiben Ördög Nóri el is sírta magát. A divatguru sokal 800 Ft-ot egyetlen kakaós csigára. 

„Jajj, én nagyon szomorú vagyok, én nem is tudom most mi lesz! Gonosz akarattyaiak elűzték Nóriékat. De akkor a körforgalomnál tali! Ott is lehet majd 800 Ft-os kakaós csigát enni! Komolyan mondom, most már én is eljutok a nekem a Balatonhoz idén”

- nyilatkozta Cyla a Bors-nak. 

Nánásiék a lelki megpróbáltatások mellett anyagilag sem jártak jól a költözéssel. A műsorvezetőnek és a sztárfotósnak mélyen a zsebébe kell nyúlnia, hogy az új üzlet a régihez hasonló színvonalú legyen. Nóriék egyetlen megoldása, ha a balatonakarattyai önkormányzat némi kárpótlással kisegíti őket a közért ellehetetlenítése miatt, de erre nagy valószínűséggel nem került majd sor. 

Borítókép: Fotó: Grnák László