promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Iszak Eszter nagyon kiakadt Kajdi Csabára, üvöltözés lett a vége – videó
Borítókép:  Iszak Eszter / via tv2.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy látszik, hogy Kajdi Csaba és Iszak Eszter kapcsolata elég rosszul kezdődött, hiszen a stylist rögtön beszólt neki, amire később kemény szavakkal reagált a műsorvezető.

A TV2 vasárnap mutatja be a Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada című műsor következő évadát, amiben az ismert stylist, Kajdi Csaba lesz az egyik csapattag, akinek az a dolga, hogy leleplezze az álarcos sztárokat. Az előzetesből kiderült, hogy az egyik produkció láttán Iszak Esztire tippeltek, viszont Kajdi Csaba nem bírta ki, és elmesélt vele kapcsolatban egy kifejezetten kellemetlen történetet.

„Ő jelentkezett a Topmodell leszek! című műsorba. Mondtam, hogy muci, ki mondta ezt neked, hogy ide kell jelentkezned? A nagyszüleid? És aztán a Balatonon egyszer összefutottunk, egy kicsit már be volt tintázva, és ezt ordította: »Gyűlöllek téged, Kajdi Csaba, gyűlöllek!«”

– osztotta meg a nézőkkel Kajdi Csaba.

Ábel Anita rögtön kontrázott is erre, hiszen azzal poénkodott, hogy most egy egész ország mondja ugyanezt, ráadásul betintázás nélkül, Kajdi Csaba pedig mókásan megjegyezte, hogy tudja. Az nem derült ki, hogy Iszak Eszterrel sikerült-e azóta végérvényesen elásniuk a csatabárdot, de az biztos, hogy emlékezetes este lehetett.

Itt lehet megtekinteni a november 22-én érkező Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada fent idézett jelenetét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás