promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Iszak Eszti Cipruson mutatta meg tökéletes alakját – fotó
Borítókép:  Iszak Eszter / RTL Klub (via nlc.hu)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A szépséges modell és műsorvezető, Iszak Eszter egy igazán szexi képpel bizonyította, hogy egyszerűen imádja Ciprust.

Idén jött össze Gyurta Danival Iszak Eszti, és az elején ugyan titokban tartották kapcsolatukat, de pár héttel ezelőtt nyilvánosságra hozták, hogy szerelmesek egymásba. Nagy a boldogság közöttük, és napokkal ezelőtt a Balatonban lubickoltak együtt, de a gyönyörű sztár most elárulta, hogy van egy varázslatos hely, ami talán egy kicsit közelebb áll a szívéhez, mint a magyar tenger.

„Tavaly jártam először Cipruson és teljesen beleszerettem. A gyönyörű tengerpartjai, a finom ételei és a fantasztikus időjárása mellett a növényzet az, ami magával ragadott”

– írta Iszak Eszti.

Sokak szerint tényleg meseszép Ciprus, de az ő képén elég nehéz megfigyelni a környezetet, mivel szinte csak egy aprócska bikini van rajta, ami felfedi kifogástalan alakját, és teljesen eltereli tekintetünket a panorámáról. Ennél persze nem is kellett több a rajongóknak, hiszen egyből megjelentek a vágyakozó kommentek – bár akadt egy-két beszólás is azoktól, akik szerint inkább a Photoshopnak és a filtereknek köszönheti Iszak Eszter a szépségét.

Itt mindenki eldöntheti magának, hogy ez mennyire igaz, de az biztos, hogy nagyon dögösen fest ezen a fotón a fiatal műsorvezető:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás