promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Iszak Eszter is bikinire vetkőzött a tengerparton
Borítókép:  Femina
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Iszak Esztiék minden óvintézkedést próbáltak betartani Horvátországban.

Nálunk stabilizálódni látszik a helyzet, de sajnos mégis vigyázni kell a külföldön nyaralással, mert a környező országokban újra kezd éledezni a koronavírus-járvány. Mivel fennáll a behurcolás veszélye, a kormány úgy döntött, hogy bizonyos országok esetében szigorítja a beutazást. Úgy tűnik még egy ideig szükség lesz a maszkokra, és ha nem vigyázunk, még az augusztusi fesztiválok is veszélybe kerülhetnek egy második hullám miatt.

Iszak Esztit még a régi zenecsatorna, a VIVA TV műsorvezetőjeként ismerhette meg az ország, de hát modellként bejárta az egész világot. A barátaival úgy döntöttek, hogy megpróbálnak lejutni a tengerhez kicsit, ami sikerült is, de nagyon odafigyeltek mindenre.

„Tengerparti-Eszti. Nagyon boldog vagyok, hogy eljutottunk a tengerhez a barátaimmal pár napra! Minden óvintèzkedèst betartva éreztük jól magunkat. Többnyire magunknak főztünk a házban, amit 9-en béreltünk és fertőtlenítettünk nagyjából mindent, amit tudtunk. Ti miket vesztek figyelembe mostanság, ha utaztok?”

– kérdezte a műsorvezető, aki azért megmutatta fotón a fürdőruháját is.

Eszti nem villant nagyot, és tényleg csodásan néz ki. Ez egy igazi nyári szett, ami mindenkinek jól tudna állni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás