promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi aprócska felsőben mutatta meg kockahasát – fotó
Borítókép:  Tóth Andi / via joy.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Andi irigylésre méltó kockahasat villantott, miközben egy falatnyi felsőben hozta el nekünk a nap legszexibb képét.

Nemrég még Tóth Andi és Tóth Gabi balhéjától volt hangos a sajtó, de szerencsére úgy tűnik, hogy mostanra már lecsillapodtak a kedélyek, és mindketten túllendültek a témán. Tóth Andi azóta új zenét jelentetett meg, csináltatott egy szájtetkót, sőt, Lilu műsorában is szerepelt, ahol kiderült, hogy másokkal ellentétben az ő pályafutására nem volt annyira nagy hatással a koronavírus-járvány, hiszen neki nem maradtak el koncertek – ugyanis alapból sem voltak.

„Nekem eddig se volt fellépésem. 17-18 éves voltam, amikor megszakadt a kapcsolatom az akkori menedzsmenttel, aztán jött a mélypont és nem szerveztek nekem semmit, sőt, volt, aki direkt keresztbe tett nekem és azt mondta, hogy a Tóth Andi nem vállal fellépést. Azóta volt néhány, de vagy öt nyaranta. Az mi? Zsebpénz… semmi, meg hát nyilván jóval áron alul is mentem el”

– idézi Tóth Andit a 24.

A fiatal énekesnő szerencsére ennek ellenére sem tétlenkedik, folyamatosan készíti a dalokat, és remek formában tartja magát, amiről a legújabb posztja is árulkodik. Tóth Andi a friss fotóján egy aprócska felsőben pózol, miközben kockahasát is felfedi, a rajongók pedig a dicsérő, meg persze kiéhezett kommentek alapján igazán örülnek ennek.

Itt lehet megtekinteni Tóth Andi szexi képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás