promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ryan Reynolds akár fodrász is lehetne, olyan gyönyörűen megcsinálta felesége haját – videó
Borítókép:  Blake Lively és Ryan Reynolds / ANGELA WEISS / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Blake Lively haja lenőtt, ezért hajfestésre volt szüksége, Ryan Reynolds pedig rögtön a segítségére sietett, és bebizonyította, hogy fodrászként is megállná a helyét.

Ryan Reynolds és Blake Lively 2010-ben találkoztak először a Zöld Lámpás forgatásán, majd egy évvel később összejöttek, aztán nagyjából ugyanennyi idő múlva kimondták a boldogító igent. Azóta már három közös gyermekük született, és nagyon boldogok együtt, ami abból is látszik, hogy folyamatosan oltogatják egymást Instagramon – most viszont egészen bensőséges, mókás pillanatokat osztottak meg a rajongókkal.

Blake Lively a járvány miatt nem igazán tud eljutni fodrászhoz, a haja pedig már eléggé lenőtt, így jobb híján rávette Ryan Reynoldsot, hogy ő fesse be a haját, amit persze videóra is vettek. A végeredmény meglepően jó lett, ami valószínűleg leginkább annak köszönhető, hogy a Deadpool sztárja nem hülyéskedte el a dolgot, hanem úgy figyelt, mintha a házassága múlna ezen – és könnyen lehet, hogy ez tényleg így volt.

Látszik rajtuk, hogy lassan 10 éve ugyanúgy szeretik egymást, és még megvan bennük a játékosság, illetve a kalandvágy, hiszen egy ilyen rögtönzött fodrászkodás akár katasztrófával is végződhetett volna – bár valószínűleg akkor is nagyokat röhögnének, és egyből megosztanák a követőkkel, hogy milyen marhaságot csináltak.

Itt lehet megtekinteni Ryan Reynolds és Blake Lively fent említett videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás