Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tóth Gabi elárulta, hogy valójában mivel sikerült őt meghódítania Krausz Gábornak

Tóth Gabi elárulta, hogy valójában mivel sikerült őt meghódítania Krausz Gábornak

Színes

Tóth Gabi elárulta, hogy valójában mivel sikerült őt meghódítania Krausz Gábornak

Színes

Baranyecz János 11:31

Tóth Gabi három éve szinte egyből belehabarodott szerelmébe, és nagyon úgy néz ki, hogy ez főleg Krausz Gábor egyik igazán dögös testrészének köszönhető.

Kifejezetten problémás időszakon van túl Tóth Gabi, hiszen a Tóth Andis botránya szinte mindenkihez eljutott, így valószínűleg ezek után nagyon jót tett a lelkének, hogy február 13-án megünnepelhették a harmadik évfordulójukat férjével, Krausz Gáborral. Az énekesnő ennek örömére a legújabb blogbejegyzésében elmesélte, hogy milyen volt az első randijuk, és mi volt az, ami egyből szemet szúrt neki a férfin.

„Tudjátok, mit néztem meg rajta először és mibe szerettem bele abban a pillanatban? Úgysem találjátok ki… A lábába és a járásába. Szerintem neki van a legdögösebb vádlija a földön. És úgy tud vele járni, mint senki más…”

árulta el Tóth Gabi.

Van, aki elsőre a másik kezét, tekintetét, vagy akár a haját nézi meg, de ezek szerint a hírességnek elég volt egy szexi vádli is ahhoz, hogy örök szerelembe essen. Tóth Gabi arról is beszélt, hogy Krausz Gábor volt az első ember, aki úgy igazán udvarolt neki, és nagyon izgult a legelső randevún, amit amúgy majdnem le is mondott, de egy belső hang azt súgta neki, hogy nem szabad megfutamodnia.

Borítókép: Krausz Gábor és Tóth Gabi / via blikk.hu