promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Krisztián keményen kiosztotta Tóth Gabit
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Life TV műsorvezetője, Berki Krisztiánnak még az előző évben szólt be Tóth Gabi, mert egy tavalyi rendezvényen szőrmét viselt. Berki most elmondta mit gondol az esetről.

„A mindennapi élet izgalmas, nem egyszer végletesen megosztó témái, leplezetlen vélemények, parázs viták"

– eme leírás olvasható a Life TV Bréking című műsoráról. A legutóbbi adásban az egyik téma a „kéretlen kommentelők" felütést kapta. Ennek kapcsán a műsor vendégei, Köllő Babett, Hajdú Péter és Ganxsta Zolee is megosztották saját gondolatukat, majd az egyik műsorvezető, Berki Krisztián arról beszélt, hogy Tóth Gabi nem feltétlen kedves megjegyzést tett rá, amikor egy tavalyi rendezvényen szőrmét viselt.  

„Szőrmét viseltem, meg a feleségem is. Lehet, hogy neked nem szimpatikus (fordult műsorvezető-társához, Demcsák Zsuzsához), de akkor azt elmondod nekem, hogy szerinted ez nem szimpatikus, de a Tóth Gabi nem ilyen szavakat használt. Simán megkereshetném a munkaadóját, de gondolom, nincs, mert egyéni vállalkozó. Nagyon-nagyon csúnyán beszélt”

– fogalmazta meg mondandóját Berki az nlc.hu szerint. 

Berki Krisztián azt is elárulta, hogy nem írt vissza Tóth Gabinak. Majd következett egy finom kis odaszúrás:

„Mikor a cipőboltomban vett 500 ezer forintért krokodilbőr cipőt és abban énekelt, azt elfelejtette. Majd eltelt 10 év, és hirtelen állatvédő lett. Amivel nincsen semmi baj, de úgy látom, hogy bőrruhát és bőrcipőt használ a mai napig a koncertjein, már ha van koncertje vagy új dala.”

A celeb azt is kifejtette, hogy szerinte, ha Tóth Gabinak volt vele problémája, akkor megtalálta volna a telefonszámát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás