Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mike Tyson gyűlölte Michael Jacksont, és most elárulta, hogy miért

Mike Tyson gyűlölte Michael Jacksont, és most elárulta, hogy miért

Színes

Mike Tyson gyűlölte Michael Jacksont, és most elárulta, hogy miért

Színes

Baranyecz János 14:14

Mike Tyson egy koncerten futott össze Michael Jacksonnal, ahol olyan dolog történt, amitől egyből megutálta az énekest.

Az 1980-as évek végén Mike Tyson volt a boksz, Michael Jackson pedig a popzene királya. A világon mindenhol ismerték őket, mindent elértek, amit csak lehetett, így elkerülhetetlen volt a találkozásuk. A sportoló el is ment az énekes egyik koncertjére, de rögtön rosszul indult a kapcsolatuk, hiszen Jacko csak a mellette álló Don King „békejelét” viszonozta, az övét nem – Mike Tyson már itt pipa lett a tiszteletlenség miatt, de megpróbálta elnézni neki, hátha csak nem vette észre.

A backstage-ben folytatódott a történet, ahol Mike Tyson ezerrel osztogatta az aláírásokat, majd megjelent Michael Jackson, és csak Don Kinggel beszélgetett. A bokszoló úgy gondolta, hogy nem hagyja annyiban a dolgot, azért oda ment Jackóhoz haverkodni, aki csak ennyit mondott neki:

„Nem ismerlek valahonnan? Honnan ismerhetlek?”

Mike Tyson azt hitte, hogy csak viccel, ezért mókásan azt válaszolta, hogy ő csak egy rajongó, de mikor Michael Jackson ezek után csak annyit mondott, hogy „oké”, aztán beszállt a kocsijába, a sportoló rögtön rájött, hogy a popsztár tényleg nem ismerte fel, ezzel pedig vérig sértette őt – és innentől kezdve hatalmas gyűlöletet érzett iránta.

Jacko valószínűleg később rájött a hibájára, hiszen elhívta magához Mike Tysont, hogy lazuljanak együtt, de az akkori nehézsúlyú világbajnok visszautasította őt, mivel még mindig tombolt benne a düh. Végül aztán csak összejött egy rendes találkozó, ahol meglepő módon nagyon összebarátkoztak, szóval pozitívan végződött a történet.

Borítókép: Mike Tyson / THOMAS SAMSON / AFP

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria