promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kelemen Anna pucéran üzent Bochkornak, de Vass Zita sem hagy sokat a képzeletnek – válogatás
Borítókép:  Femina.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nincs is jobb, mint a hetet egy hazai válogatással indulni. Főleg ha ilyen pikáns az a bizonyos sorozat!

Mondjuk ki bátran: Magyarországon élnek a világ legszebb hölgyei. Ezt pedig szerencsére a sztárvilág szépségei nem is rejtik el, mitöbb, előszeretettel mutatják meg Instagram-oldalukon. Úgy döntöttünk éppen ezért, hogy a következő válogatásban csak hazai dívákról mutatunk képeket. Lássuk!

Kelemen Anno nemrég Bochkor Gáborék reggeli műsorának adott interjút, ahol elmondta, szívesen lenne az orosz vakcina "arca". De tulajdonképpen nem ez az érdekes, hanem hogy utána a műsorvezetőnek pucér képpel köszönte meg az interjút. Ezen kívül azonban érdemes még szétnézni a celeb oldalán, igazi gyöngyszemekre találhatunk. 

Ha nem szereted, hogy semmi sincs a fantáziádra bízva, érdemes Labancz Lilla friss fotóját elemezned. A kérdés egyszerű: van-e bugyi a fiatal lányok? A tippeket küldhetitek Facebook-kommentben. 

Válogatásunkat végül Vass Zita fotóival zárjuk. Az USA-ban született modell-színésznő ugyanis egy rendkívüli képet osztott meg magáról, ahol minden van, ami csak egy ilyen cikkbe kell. Tudjuk, tudjuk, hátulról látni csak meztelenül, de nem kell aggódni, mutatunk jobbat is!

Ha szeretnél tovább böngészni hasonló válogatások között, ajánljuk a többi válogatásunkat is, mutatunk is egy korábbit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás