Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A TV2 kirúgta Horváth Tamást a Sztárban sztár leszek! következő évadából

A TV2 kirúgta Horváth Tamást a Sztárban sztár leszek! következő évadából

Színes

A TV2 kirúgta Horváth Tamást a Sztárban sztár leszek! következő évadából

Színes

Baranyecz János 08:38

Úgy látszik, hogy a Dancing with the Stars után megromlott a TV2 és Horváth Tamás kapcsolata, ugyanis a csatorna már nem tart rá igényt a Sztárban sztár leszek! folytatásában.

Horváth Tamás hatalmas sikereket ért el a TV2 képernyőjén, hiszen 2017-ben megnyerte a Sztárban sztárt, A nagy duettben is győzedelmeskedett, zsűritagként szerepelt a Sztárban sztár leszek!-ben, illetve a Dancing with the Stars versenyzőjeként is megcsillogtatta tánctudását. Utóbbi műsornál állítólag felmerültek különböző problémák a csatorna és az énekes között, de végül kiderült, hogy nem ez, hanem egy sérülés volt Horváth Tamás kiesésének hátterében – éppen ezért olyan meglepő, hogy a TV2 most kirúgta Horváth Tamást a Sztárban sztár leszek! ősszel érkező szezonjából.

„Egyértelmű volt számunkra, hogy a Sztárban Sztár leszek! következő évadában nem dolgozunk együtt Horváth Tomival. Így a hamarosan kezdődő válogatókon már megújult zsűri várja a jelentkezőket”

– árulta el a Borsnak a TV2 sajtóosztálya.

Ezek alapján lehet, hogy mégis volt valami feszültség a háttérben, hiszen valószínűleg nem rúgták volna csak úgy ki Horváth Tamást a műsorból. Az még kérdéses, hogy ez egyet jelent-e azzal, hogy egyáltalán nem láthatjuk ezentúl a hírességet a csatornán, vagy csak a Sztárban sztár leszek!-et érinti a döntés.

Borítókép: Horváth Tamás / via wikipedia.org