promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Horváth Tamás elárulta – valójában ezért távozott a Dancing with the Stars-ból
Borítókép:  Metropol
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindenkit megdöbbentett a hír, hogy Horváth Tamás egy komoly sérülés miatt nem tudja folytatni a Dancing with the Stars-t. Több se kellett a magyar sajtónak, rögtön rosszindulatú pletykák lepték el az internetet. Az énekest nagyon felháborították ezek az álhírek, ezért elérkezettnek látta az időt, hogy őszintén elmondja, valójában miért kellett otthagynia a versenyt.

A Dancing with the Stars előző adásában három páros nem léphetett parkettre, mivel Gelencsér Tímeának és Győrfi Dánielnek is pozitív lett a koronavírus tesztje. Míg ők a szombati műsorban már újra táncolhatnak, Horváth Tamást már nem láthatjuk viszont, ugyanis az énekesnek a korábbi sérülése miatt abba kellett hagynia a versenyt.

A napokban több álhír is megjelent Tamással és a táncpartnerével kapcsolatban, ami alaposan kiakasztotta az énekest. Éppen ezért döntött úgy, hogy végre tisztázza a dolgot, és az Instagram-oldalán leírta, hogy miért ért véget számára a Dancing with the Stars. Tamás szavait változtatás nélkül közöljük.

„Köszönöm mindenkinek a rengeteg jókívánságot, köszönöm a támogatást! Külön köszönet a stábtagoknak, akik az ájulásomat követően, azonnal mentőt hívtak, értesítették a feleségemet, és a mentősök megérkeztéig elláttak. A szerdai fejzúzódásomnak agyrázkódás lett a vége. Az orvosok 2 hét szigorú pihenésre intettek, a fizikai terhelést kerülve. Betartom az orvosok kérését. Szombaton a műsorból hallani, hogy kizárnak, mert az állapotom nem engedi a folytatást... elfogott a szomorúság. Nyilván megértem, a szabályzat rám is vonatkozik, két hét pedig túl sok idő. Az egészségem a legfontosabb. Hetek óta jelezte a testem, hogy valami nincs rendben.

A hazug bulvárcikkek, a megmondó izmozó emberek nyilván rossz hatással voltak rám, engedtem, hogy mocskos lábbal végig tapossanak a lelkemen. Annyira naív voltam, azt hittem, mindent elbírok. Vikivel is volt összetűzésünk, ekkora terhelés mellett mindketten hibáztunk. Egyikőnk párja sem volt viszont féltékeny, mindketten stabil, támogató párkapcsolatban élünk és ez sosem volt probléma.

A túlhajszolt életmód, a megfelelni akarás nem tett jót az egészségemnek. Ott voltak a jelek, a láz, a szédülés, már akkor is fáradt voltam, mikor elvileg kialudtam magam... Győzni akartam, ahogy a Sztárban sztárban vagy a Nagy Duettben... Nem így szerettem volna befejezni ezt a műsort, de az élet a legnagyobb tanító és ha nem veszed észre, hogy nem jó úton haladsz, előbb-utóbb helyretesz. Rájöttem a profizmus nem azt jelenti, hogy akkor is hajtod a biciklit mikor az már ledobta a láncot...
Köszönöm mindenkinek, aki segített ebben a versenyben! Köszönöm Vikinek ezt a kalandot! Köszönjük mindenkinek aki szavazott ránk!Sok sikert kívánok a többieknek, lélekben még most is táncolok!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás