promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Horváth Tamás megmutatta, hogy milyen egy „igazi nő”
Borítókép:  Horváth Tamás / via delmagyar.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A „Meggyfa” énekese, Horváth Tamás intéz nekünk egy kis vidámságot, hiszen egy poénos videóban mutatta meg, igazából mit is jelent az, amikor egy hölgy azt mondja, hogy nincs semmi baj.

Horváth Tamás lehet, hogy a hazai zenei élet egyik legátlagosabb nevével rendelkező előadója, de mégis sikerült kiemelkednie, és már többször is bizonyította tehetségét. Rengeteg slágert adott rajongóinak, akik valószínűleg már tudják, hogy ő nem csupán egy remek énekes, de elég jó humorérzéke is van, és egyáltalán nem fél néha bohócot csinálni magából a közönség szórakoztatásáért.

Most például egyenesen egy poénvideót csinált, amiben egy kicsit görbe tükröt állít az ellenkező nem felé. A legtöbb férfi már átélte azt, amiről szó van a kis szösszenetben, és pontosan tudjuk, hogy milyen, amikor a párunk azt mondja,

hogy „nincs semmi baj”,

miközben a szemében a pokol tüze izzik haragos lángokkal, de nekünk fogalmunk sincs, hogy miért.

Természetesen az egész csak egy ártatlan vicc, hogy egy kicsit jobban érezzük magunkat a mostani helyzetben, de már önmagában az is megér egy megtekintést, hogy lássuk Horváth Tomit feszülős női ruhában takarítgatni, miközben tökéletesen átadja azt az arckifejezést, amitől a legtöbb pasi retteg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás