promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV10: VV Virág anyukája elmondta a véleményét VV Daniról – videó
Borítókép:  RTL Klub offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vajon sikerült valamilyen szinten elfogadni a lánya udvarlóját?

Most már bátran kijelenthetjük, hogy VV Virág és VV Dani között van a legerősebb szerelmi kapcsolat a Való Világ 10-ben. VV Fru és VV Renátó már a kinti életben próbálkoznak a kiesésük után, míg VV Merci lassan belátta, hogy nem fogja tudni meghódítani VV Moh szívét.

Virág és Dani között rengeteg volt a hullámvölgy, de jött a pont, amikor lenyugodott minden, a párocska szerelmet vallott egymásnak, és ezután egy teljesen új korszak kezdődött. Ha nem is nyerik meg a játékot, a duó történelmet írt azzal, hogy a legtöbbet ők szexeltek a műsorban.

Hogy milyen lehet ezt egy anyának látni? Erre nem tértek ki a BeleValóVilág műsorában, de azt megkérdezte Győzike Virág édesanyjától, Margótól, hogy mi a véleménye Daniról.

„Kicsit amikor miden nagyon klassz, és belopja a szívembe magát, akkor utána mindig történik valami, amitől kicsit megingok”

– nyilatkozta az anyuka, akinek így kettős érzelmei vannak Danival kapcsolatban, de látja, hogy Virág mennyire szereti a fiút, és mindenképpen szeretné élőben megismerni.

Hogy mi lesz kint, az egy óriási kérdés, most viszont Dani és Virág között hatalmas kötelék van, amit senki sem tudna szétszedni odabent. Bár VV Merci igen, aki VV Virágot viszi magával párbajozni. Szombaton minden eldől!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás