promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV10: VV Vivi végre elővette a vibrátorát, a nagy Zeuszt – 18+
Borítókép:  RTL Klub offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A szunnyadozó Zeusz előkerült egy kis játékra, de valószínűleg nem ilyenre számított.

A lányok közül VV Virág és VV Merci is megtalálta azt a férfit, aki tökéletesen ki tudja őket elégíteni a villában. A felsorolásból szándékosan maradt ki VV Fru, aki már kamerák nélkül élvezheti az együttlétet VV Renátóval.

VV Vivi nem tudta megtalálni odabent a nagy Őt, és közben elkezdte egyre jobban kívánni az együttlétet, szóval még karácsony előtt úgy döntött, hogy kikövetel magának egy szexuális segédeszközt a szerkesztőktől.

Ezt végül megkapta, de még a mai napig nem vetette be. Amikor Vivi a szexuális élményeiről mesél, VV Bálint mindig hozzá szokta tenni, hogy a martfűi lánynak csak a szája nagy. Lehet, igaza van, mert az elején megfogadta, hogy ha megkapja a vibrátort – amit elnevezett Zeusznak –, akkor használni is fogja.

A sárga Zeusz végre előkerült egy kis játékra, de azt valószínűleg nem gondolta, hogy közelebb lesz VV Bálint fenekéhez, mint VV Viviéhez. Ő bizony ebben nem válogathat. Amúgy Bálint egy kis masszírozást akart kérni, de a segédeszköz mindig rossz helyre tévedt.

„Szegény Zeusz. Pedig nem így jött be”

– tette hozzá VV Moh, aki sajnálja, hogy a vibrátornak szinte semmi dolga nincs.

Az összefoglalóban egy nem mindennapi beszélgetést is láthatunk VV Dani és VV Virág között. Igen, szoktak ők beszélgetni is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás