Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

VV Bálint elárulta, hogy mi a különbség a vakcina és a védőoltás között

VV Bálint elárulta, hogy mi a különbség a vakcina és a védőoltás között

Színes

VV Bálint elárulta, hogy mi a különbség a vakcina és a védőoltás között

Színes

Promotions 09:39

A ValóVilág villájában eszeveszett eszmecsere közben VV Bálint elmondta, mi a különbség a koronavírus elleni vakcina és védőoltás között. Igen, az úriember szerint van különbség.

Betört a ValóVilág villájába az információ. Ez egészen pontosan azt jelenti, hogy a villalakók megtudhatták, hogy mi történt mostanában a nagyvilágban. Két és fél hónapja ugyanis teljes elzártságban élik az életüket. Talán ez a rengeteg újdonság zavarhatta össze VV Bálintot. Az úriember ugyanis a minap arról világosította fel partnerét, hogy mi a különbség a koronavírus elleni védőoltás és vakcina között.

Szóval a következő beszélgetés zajlott:

– Mentősöknek adják be...
– De ez vakcina, nem, ez vakcina, ezt a betegeknek adják be!
– Csak a betegeknek?
– Hát nyilván! Ez nem védőoltás!

Csakhogy helyre kerüljön az esetleg szétszakadt lélek, jeleznénk, hogy a vakcina és a védőoltás között egyenlőségjel van. A kettő ugyanis egy és ugyanaz. És nem, nincs megkülöböztetés. Nincs olyan, hogy az a betegek vakcinát kapnak, az egészségesek meg védőoltást.

Bár azon azért lehet vitatkozni, hogy ez az eszmefuttatás-e a jobb, vagy az, hogy valaki szerint Elon Musk időutazó; esetleg az, hogy egyesek szerint mikrochip van a védőoltásban.

Borítókép: RTL Klub