promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fényes nappal, a nyílt utcán verték meg Gáspár Zsoltit
Borítókép:  Gáspár Zsolti / via blikk.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rémisztő jelenet szemtanúi lehettek Salgótarján lakosai, ugyanis valaki hatalmas üvöltözés közepette megtámadta Gáspár Zsoltit.

Gáspár Zsoltit a Győzike show tette igazán ismertté, majd kilépett testvére, Gáspár Győző árnyékából, és ő is népszerű médiaszemélyiség lett, akit legutóbb például a TV2-n futó Farm VIP műsorvezetőjeként láthattunk. Most viszont kiderült, hogy a salgótarjáni hírességet nem mindenki kedveli, ugyanis elég durva dolog történt vele, ami sokakat megijesztett.

A szemtanúk szerint fényes nappal, a nyílt utcán ment oda üvöltözve, támadó jelleggel egy férfi Gáspár Zsoltihoz, majd megfenyegette, bántalmazta őt, és csak nehezen lehetett visszafogni – a jelenet szinte sokkolta a salgótarjániakat, hiszen nem mindennapos, hogy a nyilvánosság szeme láttára történik ilyen esemény.

Gáspár Zsolti elmondta a Blikknek, hogy valóban megütötték őt, ami nagyon megviselte lelkileg, és jogi lépéseken gondolkodik, de később visszavonta a nyilatkozatát. Az elkövető állítólag egy vitás helyzet miatt több mint 100 millió forintot követelt jogtalanul a sztártól, szóval nem kis problémáról van szó.

Gáspár Győzőt azonnal értesítették arról, hogy valaki nekiesett az öccsének, majd utána elárulta, hogy elvileg az egyik rokonuk volt a támadó. Győzike valószínűleg nagyon aggódik a testvére miatt, akivel végre újra szent a béke, pedig nagyon sokáig haragudtak egymásra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás