promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Győző: „Zsolti felépített egy birodalmat az én hátamon”
Borítókép:  Gáspár Győző / via youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Győzike elárulta Hajdú Péternek, hogy nagyon rossz kapcsolatot ápol a Farm VIP-ben szereplő testvérével, Gáspár Zsolttal, és az is kiderült, hogy miért romlott meg a viszonyuk.

A Life TV-n futó Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban Gáspár Győző volt a vendég, aki elég komoly dolgokról beszélt a tőle megszokott őszinteséggel. Kiderült, hogy még mindig nem sikerült kibékülniük öccsével, Gáspár Zsolttal, és nem azért, mert féltékeny lenne rá, hiszen ennél sokkal mélyebben vannak a gondok – Győzike most megosztotta a nézőkkel, hogy miért nem beszélnek már több hónapja.

„Zsolti felépített egy birodalmat az én hátamon, és mikor a birodalomnak a csúcspontjára ért, ott hagyott engem a francba. Fél éve nem szól hozzám, fél éve nem tárgyal velem. Hiába adja elő nektek ott, hogy mi jóban vagyunk, mi nem vagyunk jóban. [...] Csinált egy olyat, hogy én kaptam egy ajánlatot egy tévétől, mit tudom én... X forintért, ő alám ment, és ő kapta meg a műsort. [...] A saját testvérével megcsinálta, igen. Megcsinálta”

– árulta el Gáspár Győző.

Ez csak egy indok volt a sok közül, ugyanis Zsolt állítólag hiába tanult rengeteg dolgot Győzikétől, egyáltalán nem adja meg neki a kellő tiszteletet. Azt is elmondta a showman, hogy őt annak idején meg se nézték a szüleik, hiszen cikinek tartották, de Zsoltit bezzeg mindig nézik a Farm VIP-ben, ez pedig kifejezetten rosszul esik neki, ami érthető.

Itt lehet megtekinteni egy részletet Hajdú Péter műsorából:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás