promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi kőkeményen reagált a Tóth Andis botrányra – videó
Borítókép:  Tóth Gabi / via velvet.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagy port kavart, mikor Tóth Andi kiszivárogtatott egy bejegyzést, amiben Tóth Gabi kritizálja őt, de most kiderült, hogy az igazság jóval bonyolultabb ennél.

Tóth Andi nemrég kirakott posztja nagy botrányba fulladt, hiszen az egész világnak megmutatta, hogy Tóth Gabi beszólt neki egy egészen pikáns, szájnyalogatós, alkoholfogyasztós képsorozat miatt egy privát csoportban, amiben több híresség is benne van. Elsőre sokan azt hitték, hogy ez egy durva támadás Tóth Gabi részéről, de az énekesnő most helyre rakta a dolgokat.

„Sokat gondolkodtam, hogy írásban reagálok az elmúlt nap eseményeire, de hamar rájöttem, hogy az nagyon hosszú lenne, és vélhetően kevesen olvasnák végig. Kérlek Titeket, hogy hallgassátok meg az alábbi videó bejegyzést! Fontos: Andit nem a háta mögött »bántottam«, hanem egy zárt csoportban, melynek ő is tagja volt, véleményt alkottam egy bejegyzéséről! Nem alpári stílusban kritizáltam, nem a tehetségét vontam kétségbe, hanem hangot adtam a véleményemnek, miszerint egy közszereplő nem ilyen üzeneteket kellene, hogy közvetítsen, pláne nem így. Andinak (aki ahogy mondtam, szintén a csoport tagja volt) lett volna lehetősége megvédenie magát, ahogy amúgy ebben a csoportban szokás, de ő más utat választott. Ez a csoport arról szól, hogy valóban szakmabeli és szakma közeli emberek, őszintén megfogalmazhatják a véleményüket, és egy dolog tilos, megsértődni. Elhangoznak pro és kontra érvek, őszintén, kendőzetlenul, és még eddig soha nem volt belőle konfrontalodás. Elém is tartottak már a csoporttagok görbe tükröt, amivel néha fájt szembesülni, de pont az a lényeg, hogy itt olyan kritikákat forgalmazunk meg, amin bizony néha nem árt elgondolkodni”

– írta Tóth Gabi a videóhoz.

Kiderült, hogy Tóth Gabi már a 2014-es X-Faktor óta foglalkozik valamilyen szinten Tóth Andival, és mivel nem egy ember jelezte neki, hogy a fiatal énekesnő kezd rossz útra térni, így többször is próbált neki tanácsokat adni, hogy ne kövesse el az ő régi „hibáit”. Sőt, még állítólag a Sztárban sztárban is segíteni akart neki, mikor az ő bőrébe bújt, de Tóth Andi ezt visszautasította, majd arról panaszkodott, hogy Tóth Gabi ott se akart lenni a próbákon.

Ezek alapján a mostani balhé nem is olyan egyszerű, mint hittük, hiszen nem egy megalapozatlan „támadásról” van szó, ami után Tóth Andi áldozatként mutatta magát, hanem egy jóval több ideje tartó konfliktusról, aminek csak egy apró morzsája az, amit nemrég megosztott a nyilvánossággal.

Mindkét szereplő viszonylag pozitívan zárta a gondolatait, hiszen valószínűleg egyikük sem akar tovább foglalkozni a témával, de addig jó eséllyel nem lesz szent a béke, amíg meg nem beszélik rendesen egymás között a dolgot – aztán ki tudja, még az is lehet, hogy egy közös dallal ássák el a csatabárdot.

Itt lehet megtekinteni Tóth Gabi teljes reakcióját:

Itt pedig Tóth Andi fotósorozata, ami az egész mostani balhét generálta:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás