promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV10: VV Renátó meglepődött, hogy milyen szintű utálat várta idekint
Borítókép:  RTL Klub offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Renátó 64 nap után vehette újra kézbe a saját telefonját, és amit az internet népétől kapott, azt nem tette zsebre.

A szombathelyi fodrásznak taktika szempontjából mindegy lett volna, hogy kit hív ki párbajozni, mert addigra tengernyi ellenszenvet váltott ki a közönségből. Érkezett is a fekete leves, mert csupán a szavazatok 15,46 százalékát tudta bezsebelni VV Mohval szemben.

Amellett persze képtelenség elmenni, hogy egy roppant izgalmas karakter esett ki a trash-realityből, akiről bulvár szempontból mindig lehetett valamit cikkezni. Nekünk is volt erről egy izgalmas összeállításunk.

Az igazi való világ persze itt van kint, és nem ott bent, így VV Renátó meglepődött, miután 64 nap után a kezébe vehette a telefonját. Gyakorlatilag egy gyűlölet-cunami zúdult rá, amit nagyon nehéz kezelni. A szombathelyi fodrász is bevallotta, hogy nagyon rosszul érintette a dolog, de ezen túl kell esnie.

Ami biztos, hogy VV Fruval komolyan gondolja a dolgokat, és már az édesanyjával is felvette a kapcsolatot.

„Írtam Fruzsinak az édesanyjának, mivel megbeszéltük, hogy ha esetleg rosszul sül el a párbaj akkor megkeresem telefonon illetve személyesen. Hál isten azóta fel tudtam venni a kapcsolatot az édesanyjával”

– nyilatkozta a Fókusznak Renátó, akiben csak felerősödtek az érzések VV Fru iránt, amióta kiesett. Amúgy jelenleg úgy néz ki, hogy Fru anyukája nyitott arra, hogy Renátóval valóban egy pár legyenek.

Jelenleg azt lehet látni, hogy Frut erősen megviseli, amióta Renátó nincsen bent mellette, szóval lehet mégsem taktika volt a dologban, hanem igazi szerelem.

VV Vivinek hamarosan döntenie kell, hogy kit hív ki párbajozni, mivel a kiválasztáson ő kapta a legtöbb jelet. Ha VV Frura esne a választása, akkor a nézők valószínűleg megkegyelmeznének VV Renátó párján, és kiejtenék a szegedi lányt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás