promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV10: VV Renátó szexelt, matyizott és tahóskodott eleget a villában – 18+
Borítókép:  RTL Klub offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nálunk is sokszor volt téma VV Renétó, akinek összegyűjtöttük a legbizarrabb pillanatait.

VV Renátó rengetegszer balhézott össze a többiekkel, ha a hangulata ingadozott, odabent pedig volt megértő szerető, de néha bunkó szájhős is. A nézők utóbbit megunták, és a szombathelyi fodrász nagyon kikapott, mivel a szavazatok 15,46 százalékát sikerült csak megszereznie a párbajon. VV Fru összeomlott, mert izgatottan várta vissza a szerelmét, de helyette VV Moh lépett be az ajtón.

Ha a trash szituációkat nézzük, akkor VV Moh egyértelműen unalmasabb karakter Renátónál. Nem is csoda, hogy utóbbiról rengeteg cikk született nálunk, és mutatunk is néhányat közülük, amire az internet felkapta a fejét.

Ő volt az például, aki először nyúlt magához a villában. Forradalmár lett belőle, mert utána elég sok fiú követte a példáját.

Aztán a szerelemből együttlét lett VV Fruval, aki bár nem akart szexelni a kamerák előtt, végül nagyon belejött a dologba.

Imádtuk azt is, amikor VV Renátó annyira lerészegedett, hogy a kamerával kezdett el beszélgetni, de énekelt is neki.

Aztán volt olyan eset, amit a nézők már nem gondoltak annyira poénosnak – például amikor Renátó beleköpött a párja szájába.

Aztán a villalakók is kaptak fenyegetést, de ez nem vicceskedés volt.

Szóval VV Renátótól búcsúznunk kellett, így már csak nyolcan vannak a villában. Nagyon úgy néz ki, hogy Renátó és Fru története akkor is folytatódni fog, amikor a lány köszön el a játéktól, és a szerelmesek újra együtt lehetnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás