promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kelemen Anna megmutatta a melleit, mert tudja, hogy ez kell az embereknek – fotó
Borítókép:  Kelemen Anna / via twn.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kelemen Anna kivételesen nem akart „beöltözni okosnak”, ezért inkább mindent levett, hogy felfedje meztelen melleit.

Az egykori Playmate, Kelemen Anna az utóbbi időszakban nem csupán a csábító megjelenésével, de különleges gondolataival is megbabonázza rajongóit. Volt, hogy a modern, digitális világról, vagy a koronavírusról elmélkedett, de olyan is előfordult, hogy a jó ügy érdekében vetkőzött. Viszont sokszor hiába próbált visszafogott fotókkal értelmes beszélgetéseket indítani fontos témákról, a követői leginkább csak a szexi képeire és videóira kíváncsiak – most pedig úgy látszik, hogy a hírességnek kicsit elege lett ebből.

„Kivi vagyok erre mennyien jöttök csak a fej nem elég látom! Jó közönséges minden van rajta ami KELL! Kell? Nektek ez kell! Beöltözzek okosnak? Nincs most kedvem mára ennyi”

– írta Annácska a legutóbbi fotója mellé, amin meztelenül szerepel, miközben a melleit fogdossa hívogató arckifejezéssel. A fő poszt azóta ugyan törlésre került, de Insta Story-ban még egy ideig elérhető volt.

Valószínűleg tényleg elszomorítja, és kicsit feldühíti Kelemen Annát, hogy sokan nem veszik őt komolyan, és csak akkor kap reakciókat az emberektől, ha valamilyen szinten pucérkodik. Viszont az is hozzátartozik a dologhoz, hogy őt a pornós múltja miatt leginkább erről ismeri az ország, és ezt az előítéletet nagyon nehéz lerombolni.

De az biztos, hogy ha Annácska továbbra is rendszeresen közli a világgal a különleges véleményét, akkor előbb-utóbb eljön az idő, amikor már nem csupán az ehhez hasonló dögös képek miatt lesz rá kíváncsi a közönség, hanem a formabontó gondolatai miatt is:


Kép: instagram.com/kelemenannaofficial/ Insta Story

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás