promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kelemen Anna a meztelen melleivel áll ki a szőrmeviselés ellen – fotó
Borítókép:  Kelemen Anna / via blikk.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azt már megszokhattuk, hogy Kelemen Anna folyton szexi fotókkal bombáz minket, de most egy kifejezetten jó ügy érdekében vetkőzött.

Az egykori Playmate, Kelemen Anna az utóbbi időben nem csupán a sokak számára meglehetősen csábító kinézetével hívta fel magára a figyelmet, hanem a felettébb érdekes gondolataival is, mivel szinte mindenről megvan a saját, néhány alkalommal egészen formabontó véleménye. Ez is mutatja, hogy a látszat néha csal, hiszen Annácska egy igazán különleges virágszál a szürke hétköznapok kietlen sivatagában, és ezt most is bizonyította nekünk.

Kelemen Anna az állatvédelem szellemében fel akarta hívni a figyelmet arra, hogy mennyire nem jó dolog szőrmét hordani, ezért kiírta, hogy mindenki viselje inkább a saját bőrét – és mindezt az anyaszült meztelen testével demonstrálta, miközben alig tudta eltakarni a hatalmas melleit, pedig nagyon igyekezett.

Az biztos, hogy Annácska elég hatásos kommunikációs eszközt választott – amit talán még a legnagyobb multik is megirigyelnének –, hiszen az ilyenkor megszokott nyáladzás, és az ösztönszerű „dugnálak” kommentek megírása után a rajongói jó eséllyel elgondolkoznak majd a poszt mögött rejlő fontos üzeneten – vagy mégsem, és a fotó hatására inkább felkeresik kedvenc felnőtt oldalaikat, hogy megcsodálják Kelemen Anna korábbi, kicsit bevállalósabb munkáit.

Itt lehet megtekinteni a híresség pucérkodós képét, mielőtt törli az Instagram:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás