promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Műteni kellett Lovasi Andrást, üzent a rajongóknak
Borítókép:  Lovasi András / via magyarnarancs.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megműtötték a Kiscsillag frontemberét, Lovasi Andrást, aki utána rettenetes hírt közölt a rajongókkal.

Lovasi András már több évtizede a magyar zenei élet egyik kiemelkedő alakja, akinek rengetegen kíváncsiak a szerzeményeire, előadásaira. Sajnos a koronavírus-járvány miatt nem tudja kielégíteni a hatalmas fellépésekre vágyó közönség igényeit, így jó eséllyel éppen ezért szeretett volna február 12-én egy Lovasi Est nevezetű online, élő streamkoncerttel kedveskedni a rajongóknak – viszont sajnos egy rejtélyes műtét közbeszólt, így most rossz hírt kellett közölnie.

„Kedves Emberek!
Január 15-én volt egy műtétem, azt hittük (én és a szervezők), hogy mire a streamkoncertre elkezdjük a felkészülést, mint egy húszévesé, olyan lesz újra a testem, de ez úgy tűnik, nem így lesz. Mivel nem hajt a tatár, inkább egy későbbi időpontra toltuk az eseményt, az adott időpontban az elmaradt szilveszterről beragadt petárda, tűzijáték és egyéb csinnadrattás vigassági kellékeket semmisítünk meg természetesen ellenőrzött laboratóriumi körülmények között, 500 Ft/pukkanás darabáron! Utána szakrális pecsételés (kéktúra is!), rituális átoltás, ahogy édesanyám szerette. Csak ellenőrzött, hazai biotermelőkből készült szérumok!
A streamkoncert új dátuma: 2021. március 12.
Utána csendes lézerezés!”

– írta közösségi oldalán Lovasi András, de azt nem árulta el, hogy miért kellett megműteni őt.

Az biztos, hogy rengetegen várták a fellépést, de valószínűleg mindenki egyetért abban, hogy nagyon fontos az énekes felépülése, így nem akkora tragédia, hogy egy hónappal elcsúsztatták az eseményt. Lovasi András amúgy szilveszterkor már csinált egy ilyen streamkoncertet a Kiscsillaggal, szóval valószínűleg annak a sikerén felbuzdulva született meg a március 12-re tervezett Lovasi Est.

Itt lehet megtekinteni Lovasi András eredeti posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás