promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vége az Exatlonnak, VV Virág az egész ország előtt 69-ezett
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az elmúlt hét legolvasottabb hírei között szerepel az Exatlon Hungary nagy bejelentése, VV Virág extrém élménye a villában, de helyett kapott Megan Fox, Szabó Ádám, és egy magyarsággal kapcsolatos kvíz is.

„Vége”

- csupán ennyit mondott Palik László az Exatlon Hungary egyik adásának reklámjában, amiből sokan azt hitték, hogy máris véget ér a műsor. Aztán kiderült, hogy valójában másról van szó.

Zajlik az élet a ValóVilág 10 villájában. VV Virág a héten VV Danival próbálta ki a 69-es pózt, amit láthatott az egész ország, de most mi is megmutatjuk.

Heti toplistánkon helyet kapott az egyik kvízünk is, amiben olyan kérdéseket teszünk fel, amelyek magyar dolgokhoz, történelemhez, földrajzhoz, művészethez és egyéb hétköznapi dolgokhoz kapcsolódnak. Te hány pontot érnél el benne? Próbáld ki!

Jó néhány év eltelt már az első két Transformers-film óta, így bizony Megan Fox is sokat változott. De egy valami nem: még mindig elképeszten szexi.

Végezetül pedig itt van Szabó Ádám, Tóth Andi volt szerelme, aki nem tudta tovább titokban tartani, ezért bevallotta: szereti őt. De nem azt, akire elsőre gondolnánk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás