promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Opitz Barbi szexi tánca egyből elhozza a nyarat a szívünkbe
Borítókép:  Opitz Barbi / via youtube.com/Gold On The Beat (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Opitz Barbi megmutatta, hogy milyen dögösen tud táncolni, csípőjének csábító ringása pedig igazi lájkcunamit okozott.

A 2016-os X-Faktor nyertese, Opitz Barbi mostanában nem csupán remek énekhangjával, de csábító kinézetével is rendesen felhívja magára az emberek figyelmét, hiszen hatalmas, szőke, göndör hajkoronája miatt már szinte a világűrből is felismerhető, a kiéhezett kommentek alapján pedig bőven rendelkezik még olyan fizikai tulajdonságokkal, amiken megakad a közönség szeme.

Opitz Barbi rendszeresen szexi képekkel ajándékozza meg a követőit, és most talán túlszárnyalta magát, ugyanis olyan videókat rakott ki, amiken különleges táncot lejt. Csípőjének ritmusos mozgása egyenesen megbabonázta a közönséget, az pedig már csak hab a tortán, hogy szinte végig mosolyog, miközben az ujja köré csavarja a rajongókat.

Úgy látszik, hogy Opitz Barbi tökéletesen tisztában van a szexepiljével, hiszen olyan mesterien bánik vele, hogy díjat érdemelne. Nem csoda, hogy csak úgy özönlenek a dicsérő hozzászólások, amikben nem győzik hangsúlyozni, hogy mennyire gyönyörű az énekesnő, szóval a felvétel valószínűleg beváltotta a hozzá fűzött reményeket.

Itt lehet megtekinteni egy remek képet Opitz Barbiról, majd tovább csúsztatva elénk tárul az első videó:

Itt pedig egy TikTokra felrakott tánc szerepel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás