promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hazugság Lagzi Lajcsi újabb rendőrbotránya, megszólalt az ügyvédje
Borítókép:  CIVILHETES
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lagzi Lajcsi éve sem úgy kezdődött, ahogyan azt valószínűleg a mulatós sztár elképzelte. A Dáridó egykori műsorvezetőjének házát január 21-én nyomozók rohanták le. Ebből azonban egy szó sem igaz.

Frissítés: Néhány órával a hír megjelenése után megszólalt a mulatós sztár ügyvédje, és elmondta, hogy semmi sem igaz abból, amit lehoztak az online portálok.

„Ügyfelem ellen nem folyik újabb nyomozás és nem is gyanúsítják semmivel! A megjelent cikkből szinte egy szó sem igaz! Annyi történt, hogy a rendőrség megjelent a birtokon és Galambos Boglárkával szemben foganatosítottak egy iratlefoglalást, egy hat évvel ezelőtti céges adásvétellel kapcsolatosan”

- vázolta a valóságot dr. Fröhlich Krisztián a Ripostnak.

Előzmények: A sztár lakhelyénél hajnalban kopogtattak a rendőrök, akik azonnal meg is kezdték a házkutatás. Lagzi Lajcsit egyes információk szerint ezúttal

adócsalással gyanúsítják. 

A Blikk utánajárt, és állítólag több milliós forintos csalásról van szó. Galambos Lajos házát összesen tíz nyomozó kezdte el vizsgálni a reggeli órákban, bizonyítékok után kutatva. 

Viszont mivel a zenészt nem találták otthon, felesége Boglárka volt kénytelen beengedni a rendőröket. Egyelőre nem tudni, pontosan hova utazott Lajcsi, de annyi biztos, hogy korábbi ügye miatt március 3-án kell megjelennie a Budaörsi Járásbíróságon, ahol 18 millió forintos közüzemi lopással és vesztegetéssel vádolják.

[[cikk]] 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás