promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér durván beszólt az RTL Klub-nak, a mennydörgő mondatoktól azóta is remeg a Facebook
Borítókép:  Mérce
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Korunk egyik leghíresebb kritikusa kíméletlenül őszinte szavakkal dorgálta meg a ValóVilág című műsort.

Puzsér Róbert soha nem szokott köntörfalazni, így most sem tette azt. Kíméletlenül őszinte posztban írta le véleményét az immár tizedik szériáját futó ValóVilág-ról, amely talán tényleg minden eddigi résznél sokkal szókimondóbb. A kritikus szerint a legcsúnyább az egészben az, hogy az értelmiség, amelynek leginkább figyelmeztető magatartást kéne tanúsítania, közönnyel szemléli az eseményeket.

Mint írja:

"Még húsz évvel az első magyarországi valóságshow bemutatása után is meg tudok döbbenni az értelmiség közönyén és fölényes magabiztosságán, mellyel kitartóan nem vesz tudomást arról a társadalmi mértékű mentális szennyezésről, amellyel ezek az alávaló műsorok a hazai otthonokat sújtják. A kereskedelmi televíziók tartalmainak plázasterilségű hamissága és a bulvár kultúrát elzüllesztő térfoglalása vállrándítások közepette, általános közönytől övezve mérgezi két évtizede a mindennapokat. Máig nem érti az elit, hogy a társadalomtól csakis az azzal való bánásmódjának mérgező gyümölcseit kaphatja vissza." 

Majd folytatja:

"Ugyan ki csodálkozik azon, hogy az RTL új Való Világ-szériája az eddig érvényesített, mégoly szerény kulturális referenciától is messze elmarad: a legsuttyóbb homofóbia, a szexuális zaklatás, a párkapcsolati erőszak, a női szereplők bántalmazása és betörése Puskás Peti, Nádai Anikó, Gáspár Győző és Dancsó Péter celebrálásában főműsoridős szórakoztatásként nyert polgárjogot. S lám: a genderemlékezet óta rendkívül érzékeny politikusok és újságírók, akik a miniszterelnök asszonyságozásából országos botrányt csaptak, valahogy nem kezdtek kampányba a női méltóság védelmében."

A teljes poszt Puzsér Róbert Facebook-oldalán olvasható el:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás