promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meztelenül pózolt a Dancing with the Stars versenyzője, Pásztor Anna – fotó
Borítókép:  Femina.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pásztor Anna talán az egyik legsokoldalúbb magyar előadó. Azt már évek óta tudjuk, hogy elképesztő hangja van, most azonban egy egészen más oldaláról ismerhetjük meg az énekesnőt. 

Anna nemrég megtudhattuk hogy a tánc világában is otthon van. Akik követték a Dacing with the Stars műsorait láthatták, hogy a előadó képes szexi oldalát is megmutatni, ezt most viszont már legújabb fotója is megerősíti. 

Az énekesnő ezúttal meztelenül állt kamera elé, ezzel bizonyítva, hogy bármelyik divatmagazin címlapján is megállná a helyét. 

Anna sajnos nehéz hónapokon van túl, talán ez a fotózás erőt adhat neki ebben a helyzetben. A sztár 30 év után vált el gyermekei apjától, amiről nemrég őszintén beszélt egy interjúban. 

„Nagyon szomorú dolog ez egy család életében, így a miénkben is az volt, amikor különváltak az útjaink hónapokkal ezelőtt. Volt majdnem harminc csodálatos évünk, amit nem szeretnénk megtagadni. Szomorú, amikor két ember ennyi idő után szakít. Mivel vagyunk annyira intelligensek és szerettük egymást, ezért jóban maradtunk"

– mondta el az énekesnő.

 [[cikk]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás