promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nincs több titok: Gabriela Spanic már két hete együtt van Andrei Mangrával
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gabriela Spanic és Andrei Mangra a Dancing with the Stars óta Mexikóban vannak együtt.

Amióta felmerült annak a gyanúja, hogy Gabriela Spanic és partnere, Andrei Mangra között több van, mint barátság, a magyar sajtóban azon megy a versengés, hogy ki tudja először leleplezni a folyton titkolózó párt, akik mind ez idáig egyszer sem adtak egyértelmű választ arra, hogy együtt vannak-e.

Január 3-án, vasárnap este egy különkiadással jelentkezett a Dancing with the Stars, ahol Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna a műsor győzteseivel, Gelencsér Tímeával és Hegyes Bertalannak beszélgettek, majd egyszer csak virtuális bejelentkezett Gabriela Spanic és Andrei Mangra is, akiket a színésznő mexikói otthonában értek utol.

Stohl András rögtön meg is kérdezte Andrei-t, hogy mit keres Mexikóban, mire a táncos elmondta, hogy Gabyval még a műsor alatt megbeszélték, hogy kimegy vele Mexikóba, és azóta is ott van vele.

Ez persze még mindig nem egyértelműsíti azt, hogy milyen viszonyban áll egymással Andrei és Gabriela, de talán hamarosan érkezik egy váratlan bejelentés, akár a közösségi oldalukon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás