promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis kellemetlen, de annál viccesebb videót rakott ki Szabó Ádámról
Borítókép:  Curtis és Szabó Ádám / via szeretlekmagyarorszag.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Látszik, hogy Curtis és Szabó Ádám a Sztárban sztár óta remek kapcsolatot ápolnak, hiszen csak igaz barátok tennének ki ilyen kellemetlen videót a másikról.

Curtis és Szabó Ádám a TV2 Sztárban sztár című műsorában ismerkedtek össze igazán, ahonnan a rapper sajnos kiesett – mivel szó nélkül nem jelent meg az egyik adásban –, de az énekesnek végül sikerült megnyernie a versenyt. Azóta is sokat vannak együtt, ráadásul közös zenéjük is lesz, de leginkább az bizonyítja barátságukat, hogy Curtis most kirakott egy ciki, viszont annál mókásabb videót, amiben a Sztárban sztár második epizódjában Fenyvesi Gabinak öltözött Szabó Ádámmal olyan párbeszédet folytatnak, ami a Nyugati pályaudvar aluljárójának sötétebb zugaiban is simán megállná a helyét.

„Szabó Ádám: Te szemét! Gyere már el velem...
Curtis: Kezit csókolom!
Szabó Ádám: Hello!
Curtis: Mennyi a francia?”

– hangzik el a felvételen, persze hangos röhögések mellett.

A Fenyvesi Gabiként tündöklő, női ruhában is egészen „csinos” Szabó Ádám által előadott „Ádám, hol vagy?” volt a Sztárban sztár idei szezonjának egyik legemlékezetesebb produkciója, így nem meglepő, hogy Curtis pont erre tekintett vissza egy kis kulisszák mögötti poénvideóval, amit itt lehet megtekinteni:

Itt pedig látható maga az előadás, ami jó eséllyel nem sokkal a fenti videó után zajlott le:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás